CUMHURBAŞKANI KARARNAMESİ İLE 16 İLİN VALİSİ DEĞİŞTİ, VALİ YILMAZ OSMANİYELİLERLE KALDI CUMHURBAŞKANI KARARNAMESİ İLE 16 İLİN VALİSİ DEĞİŞTİ, VALİ YILMAZ OSMANİYELİLERLE KALDI

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı ve Osmaniye Milletvekili Dr.Asu Kaya, Kadirli ilçesinde Belediye tarafından hizmete açılan “Kent Lokantaları” ndan vatandaşlarla öğle yemeği yedi.
Kaya, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Kadirli ilçesini ziyaret etti.
Ziyaretler kapsamında belediye tarafından uygun fiyatlarda halka ev yemekler hizmeti sunmak üzere açılan Kent Lokantasını ziyaret eden Kaya, burada halkla birlikte yemek yedi.
Burada, vatandaşlarla sohbet eden Kaya, Kadirli Belediyesinin halkçı belediyeciliğin güzel örneklerinden birin de Kadirli’de uygulandığını söyledi.

460034707 3478098402482625 4771718984856541326 NBaşkan Mustafa Olcar’ı tebrik eden Kaya, “Sosyal demokrat belediyecilik anlayışının en önemli projelerinden olan ve gıdaya ulaşımda çok zorluk yaşayan halkımız için de önemli olan “Kent Lokantaları”ndan biri de Kadirli’de hizmet veriyor. Burada halkımızla birlikte lokantamızda yemek yedim. Başkanımızı tebrik ediyorum. Kadirli, her geçen gün, halkçı belediyeciliğin güzel örnekleriyle buluşuyor, buluşmaya devam edecek” ifadelerini kullandı.
Kaya, ilçede ayrıca İl Başkanı Mutlu Yavuzer, İl ve İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, İlçe Başkanı Enver Eker ile fıstık sergenini ziyaret etti.

Muhabir: Ümit KAHRIMAN