Yaklaşık 35 yıllık bu eski otomobilin, Mersin'den Osmaniye'ye yapılan yolculuk sırasında yorgun ve eski görünümüyle dikkat çekmesi, şehir sakinlerini hayrete düşürdü. Bu olağandışı durum, Osmaniye'nin sokaklarında alışılmadık bir manzara oluşturdu ve merak uyandırdı.

OSMANİYE’DE SICAK HAVALARDA ARAÇ BAKIM VE YAĞ DEĞİŞİMİNE DİKKAT (VİDEO) OSMANİYE’DE SICAK HAVALARDA ARAÇ BAKIM VE YAĞ DEĞİŞİMİNE DİKKAT (VİDEO)

Konuyla ilgili konuşan Osmaniyeli bir vatandaş;”Osmaniye sokaklarında dolaşırken bu eski model aracı ticari taksi olarak gördüğümde gerçekten şaşırdım. 35 yıllık bir aracın hâlâ aktif bir şekilde ticari taksi olarak çalışması, doğrusu beni hayrete düşürdü. Mersin'den Osmaniye'ye yolculuk yapmak için böyle bir aracı tercih etmeleri de ayrıca ilginç. İnsanın aklına hemen "Bu araba yolculuğu kaldırır mı?" diye sorular geliyor tabii. Ama belki de sahibinin özel bir sebebi vardır, kim bilir? Bu tür eski modelleri genellikle nostalji için veya özel etkinliklerde görürüz, ama ticari taksi olarak kullanılması gerçekten beklenmedik bir şey. Kim bilir, belki de aracın sahibi için bu araba çok değerli bir anlam taşıyordur. Her halükarda, Osmaniye sokaklarında böyle bir manzara görmek şaşırtıcı oldu açıkçası.”dedi.

Editör: Bekir Burak CANBOLAT