Osmaniyeli iş adamı Halk Bayi Bölge sorumlusu Ali Kıdık, Boks Erkek ve Bayan Takımına sponsor olarak tüm sporculara eşortman takımı yaptırdı.

Osmaniye`de gençlerin spora ilgisini arttırmak amacıyla çeşitli etkinliklere imza atan, amatör sporun ve sporcunun en büyük destekçisi olan Halk Bayi Bölge sorumlusu Ali Kıdık`tan boksörlere malzeme desteği.

Osmaniye Merkez Spor salonunda gerçekleştirilen törene Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürü Ökkeş Demir Halk Bayi Bölge Sorumlusu Ali Kıdık, Spor Şube Müdürü Arif Özsarı, Boks Antrenörü Muzaffer Akaya'nın yanı sıra sporcu ve yöneticileri katıldı.

Hedefi Türkiye şampiyonasında madalya kazanmak Hedefi Türkiye şampiyonasında madalya kazanmak

Malzeme dağıtım töreninin açılış konuşmasını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir yaptı. Osmaniye`de çalışmalarını gerçekleştiren kulüplere önemli bir desteğin gerçekleştirildiğini ifade eden Demir, Sporculara verdiği desteklerden ötürü Halk Bayi Bölge sorumlusu Ali Kıdık`a teşekkür etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir konuşmasında şunları ifade etti; Şu anda malzeme dağıtımında bulunduğumuz sporcularımızın arasında hem ilimizde hem de ülkemizde önemli başarılara imza atmış arkadaşlarımız var. Bu başarı ivmesini yükseltmemiz lazım. Biz gençlerimize güveniyoruz. Her konuda kendilerine yardımcı olmaya hazırız. Yeter ki branşlarında disiplinli bir çalışma göstersinler ve başarı elde etsinler. Biz Osmaniye`nin bir spor kenti olarak anılması için elimizden gelen her türlü çalışmayı yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi