Antalya’da 22 yaşındaki Gülay Ulusan, lise yıllarında aşık olduğu Samet Ulusan ile 7 yıl boyunca süren birlikteliklerini evlilikle taçlandırdı.

Özgür Özel'den İsrail Yorumu;  "İsrail’in gücü Türkiye’ye yetmez" Özgür Özel'den İsrail Yorumu; "İsrail’in gücü Türkiye’ye yetmez"

Çocukluk aşkı olan çiftin düğünü, hem duygusal hem de eğlenceli anlara sahne oldu. Gülay, düğününde yıllardır sevgilisine söylediği “Aykırı Yollarına” şarkısını bir kez daha seslendirdi, davetliler ise o anlarda salona ünlü bir sanatçı geldiğini sandı.

Çocukluk Arkadaşlığı Aşka Dönüştü
Gülay ve Samet Ulusan çifti, ortaokulda tanıştı ve aynı sınıfta eğitim gördü. Gülay, ortaokul yıllarında sesiyle dikkat çekerken, lise döneminde ise Samet’e olan hislerini paylaşmaya başladı. Gülay’ın sürekli Samet için söylediği "Aykırı Yollarına" şarkısı, çiftin birlikteliğinin adeta bir sembolü haline geldi.

7 Yıllık Birliktelik, Evlilikle Taçlandı
Samet Ulusan, lise yıllarından itibaren birlikte olduğu Gülay ile 7 yıllık aşklarını evlilikle sonlandırdı. Düğünde de unutulmaz anlar yaşandı. Gelin Gülay, düğünün pasta ve takı merasimi sonrasında eşine ve davetlilere sürpriz yaparak, yıllar önce okuldaki anılarından esinlendiği şarkıyı bir kez daha söyledi. Davetliler, sahneden önce sesi duyarak gelini bir sanatçı zannetti.

"Bu Şarkı Yalnızca Onun İçindi"
Gülay Ulusan, duygularını şu sözlerle ifade etti: “Ortaokulda beraber okuduk. Liseye geçince yollarımız ayrılsa da sonradan tekrar bir araya geldik. Bu şarkıyı Samet için söylemeye ortaokul yıllarında başladım ve düğünümüzde de söylemek istedim. Çünkü bu şarkı benim için yalnızca ona aitti.”

Samet Ulusan ise düğün provasında eşinin şarkıyla geleceğini öğrendiğini belirterek, “Düğünümüz çok güzeldi ve bu sürprizle unutulmaz bir an yaşadık,” dedi.

Kaynak: İHA