Ellek’te her zaman ilkleri gerçekleştirmenin gururunu yaşadığını belirten Başkan Yeşildemir, yüzme havuzunun çalışma saatlerini açıkladı.

DİYANET İŞLERİ BAŞKAN YARDIMCISI İŞLİYEN, ŞEHİTLİK CAMİSİNDE İNCELEMEDE BULUNDU DİYANET İŞLERİ BAŞKAN YARDIMCISI İŞLİYEN, ŞEHİTLİK CAMİSİNDE İNCELEMEDE BULUNDU

Kadınlar ve erkeklerin ne zaman havuzu kullanabileceklerini de belirten Yeşildemir açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “ Kıymetli Ellekli hemşehrilerim, Ellek'te her zaman ilkleri  gerçekleştirmenin gururuyla, sizlere daha iyi hizmet vermek amacıyla Yüzme Havuzu'muz ile ilgili çalışma saatlerini sizlerle paylaşmak istiyorum. Yüzme Havuzu; Cuma günleri hariç, Hafta içi 10.00-12.00 ile 14.00-16.00 saatlerinde açık olacaktır. Salı-Perşembe günleri kadınlarımız için aynı saatlerde hizmet verecektir. Belirtilen çalışma saatleri dışında bakım ve kontrol yapılacağından hazuva girilmemesi sağlık açısından önem arz etmektedir. Arkadaşlarınız ile birlikte keyifli vakitler geçirmenizi diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Kaynak: ELLEK BELEDİYESİ