BADMİNTON TURNUVASINA 52 SPORCU KATILDI BADMİNTON TURNUVASINA 52 SPORCU KATILDI

7 Ocak Bedensel Engelliler Basketbol Takımı, play off karşılaşmalarının ardından rotasını tekrar lige çevirdi.

Play off müsabakalarında, ilk yılları olmasına rağmen oldukça başarılı sonuçlar elde ettiklerine inandıklarını belirten 7 Ocak Bedensel Engelliler Kulüp Başkanı Muttalip Altun “Ligde şampiyon olup Birinci Lig'de potaları sallamak istiyoruz” dedi.

Yola çıktıklarında üçüncü yıllarında play off müsabakalarına katılmayı hedeflediklerini belirten Altun “Play offa katıldığımızda çok tecrübeli takımlarla karşılaştık. Buna rağmen yapabileceğimizin en iyisini yaptık. Play off müsabakalarından istediğimizi alamamış olmamız hiç önemli değil. Yarış hala devam ediyor. İstediğimiz yine lig şampiyonu olarak kalmak ve mutlaka Birinci Lig'e çıkmaktır” şeklinde konuştu.

“Bu iş yardımsız olmaz”

Gerek play off maçlarında gerekse de lig maçlarında bekledikleri ilgiyi yeterince göremediklerini söyleyen Altun, Birinci Ligin çok masraflı bir maraton olduğunu belirtti. Takımlarının sağlam bir maddi alt yapıya sahip olduğu takdirde daha güçlü mücadele verebileceklerini söyleyen Altun, dökme suyla değirmen döndürmeye çalışmanın bir anlamı olmadığını önemle belirtti. Uygar Ünal

Editör: Haber Merkezi