Turizm kenti Alanya’ya 180 turist gemiyle geldi Turizm kenti Alanya’ya 180 turist gemiyle geldi

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde Tarım Hayvancılık ve Arıcılık Dayanışma Derneği yönetimi, arıcılarla bir araya geldi. Toplantıda, arıcılık faaliyetleri konuşuldu.
Tarım Hayvancılık ve Arıcılık Dayanışma Derneği binasında gerçekleşen istişare toplantısına Dernek Başkanı İsmet Topal, yönetim kurulu üyeleri ve arıcılar katıldı.  Dernek başkanı  İsmet Topal, yaptığı konuşmada; "İlk olarak arıcılarımızın bahar besleme şekerlerini acil ihtiyaçları olduğu için, hemen genel merkezimizle irtibata geçerek, besleme şekerlerini gelmesini sağlayarak arıcılarımıza dağıtımını yaptık, aynı zamanda İl Tarım müdürlüğüne  verdiğimiz dilekçeleri, yönetimdeki arkadaşımızla  göndererek herkesin bir dilekçe için ile gitmemesini sağladık, yine il Tarım müdürlüğümüzden verilen, besleme şekerimizi  yönetimdeki bir arkadaşımızı pikapla göndererek, ilçemize getirerek arıcılarımıza teslim ettik, Düziçi Tarım Hayvancılık ve Arıcılık derneği olarak  bizden desteğini esirgemeyen, TAHAP Genel Başkanımız Sayın Mustafa Sarıoğlu'na ve yönetimine  sonsuz teşekkür ediyorum.  Biz Düziçi TAHAP olarak inşallah faaliyetlerimize, Tarımın bileşenleri olarak üreten yüreklerin derdine hep birlikte çözüm üretmek için yönetim  olarak var gücümüzle çalışmalarımıza devam  edeceğiz, bu yıl  havalar soğuk gitti arılar dışarı çıkamadılar, çıkanlarda boş gidip, boş geldiler  kovan içerisindeki  ballarını yediler arılarımızın geleceği için, acilen arılarımızın beslenmesi  ve bakımı yapılmalıdır.  Vatandaşlarımıza şunu söylemek istiyorum, Arıcılarımıza  baharda verilen şekerler, arılarımızı besleme şekeridir, balla hiç ilgisi yoktur, Şekerli ballar  yaz mevsiminde yaylada şeker verilerek üretilen ballardır. Bizim amacımız, sağlıklı kaliteli bal üreterek  tüketicilerimize sağlıklı kaliteli bal  yedirmektir. Biz Dernek yönetimi olarak biz her zaman arıcılarımızın yanında sahada olacağız, birlik ve beraberlik içerisinde hareket bütün problemleri birlikte çözeceğiz. Biz izlemeye devam ediniz destek sizden güzel hizmetler bizden" dedi.
Derneğin ikinci Başkanı Üzeyir Kekik'de yaptığı konuşmada; "Arıcılarımıza faydalı olmak için, kullandığımız arı malzemelerini gerekli araştırmalar yaparak girdi maliyetlerimiz en aza indirmek için, üretici firmalarla görüşerek toplu alım yapıldığı takdirde daha ucuza alacağımıza inanıyorum.  Bu yönde çalışmalarımız devam edecektir. Böyle güzel  bir günde toplantımıza katılan bizlere destek veren herkese sonsuz teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. 
Tarım Hayvancılık ve Arıcılık Dayanışma Derneği

Editör: Haber Merkezi