Osmaniye Demir Pen 1. Amatör Lig 12. Hafta Müsabakaların açılış maçı bugün iki ilçe takımı arasında Kadirli ilçe stadında oynanacak. Kadirlispor saat 14:00'da Bahçespor'u ağırlayacak.

Kadirlisporlu yöneticiler, maçta karnaval havasında yaşatmak için Can ve Gimpaş Marketlerin sponsorluğu ücretsiz olarak maçı izleyecek taraftarına çiğ köfte ikram edecek ve çekilişle sürpriz hediyeler dağıtılacağını açıkladılar.

Pazar gününün ilk karşılaşması ise Hasanbey Tesislerinde Önderspor ileOsmaniye İdman Yurdu takımları arasında oynanacak.

Toprakkale ilçesinde Yüksel Uluğ Stadı Toprakkale Gençler Birliği ile DüziçiGençler Birliği takımları sahada 3 puan mücadelesi verecek.

Düşme hattını yakından ilgilendiren karşılaşma Cevdetiye 4 Nolu Sahada Arslanpınarıspor ile Korkut Ata Üniversitesi arasında oynanacak. Ev sahibi ekip ligde ilk puanını almak için mücadele edecek Üniversite takımı ise hanesi 3 puanı yazdırarak düşme potasından uzaklaşmak için ter dökecek.

Osmaniye Akdenizspor U15, grup şampiyonu oldu Osmaniye Akdenizspor U15, grup şampiyonu oldu

Cevdetiye 1 Nolu Saha Sitespor Dervişiyespor'u, Kadirli İdman Yurdu ise Kadirli Stadında End. Meslek Lisesi'ni ağırlayacak. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi