Başarılı Fransız aktör Alain Delon'un ölüm nedeni ve hayatı hakkında detaylar merak konusu oldu. Sevenleri Alanin Delon'un neden öldüğünü ve hayatına dair detayları öğrenmek için araştırmalarına başladılar. Alain Delon kimdir, öldü mü? Alain Delon kaç yaşındaydı, neden öldü? Detaylar haberimizdedir...

ALAIN DELON NEDEN ÖLDÜ?
2019 yılında felç geçiren ve bu olayın ardından sahnelerden uzaklaşan Alain Delon, son olarak bir polis operasyonuyla gündeme geldi. Geçtiğimiz aylarda, aktörün Paris'in yaklaşık 135 kilometre güneyinde bulunan Douchy-Montcorbon'daki evinde yapılan aramada, 72 silah ve 3 binden fazla mermi bulundu. Felç geçirdikten sonra Delon'un sağlık durumu giderek kötüleşti. Fransız medyasında yer alan haberlere göre, ünlü aktörün başka ciddi bir rahatsızlığının daha olduğu iddia ediliyor, ancak bu hastalık henüz açıklanmadı.

Evde Kışlık Konserve Yaparken Dikkat Edilmesi Gereken Püf Noktalar Nelerdir? Evde Kışlık Konserve Yaparken Dikkat Edilmesi Gereken Püf Noktalar Nelerdir?

ALAIN DELON KİMDİR?
Tam adı Alain Fabien Maurice Marcel Delon olan ünlü aktör, 8 Kasım 1935'te Fransa'da doğdu. Fransız sinemasının ve iş dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan Delon, 1960'ların başından 1980'lerin ortalarına kadar Avrupa'nın en tanınmış aktörlerinden biri olarak ün kazandı. Özellikle Rocco and His Brothers (1960), Plein Soleil (1960), L'Eclisse (1962), The Leopard (1963), The Yellow Rolls-Royce (1965), Lost Command (1966), Le Samouraï (1967) ve Notre histoire (1984) gibi filmlerle büyük takdir topladı. 1985 yılında Notre histoire (1984) filmindeki performansıyla En İyi Erkek Oyuncu César Ödülü'ne layık görüldü.

Kaynak: HABER MERKEZİ