Tüm ilçelerde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen seçimlerde, binlerce partili sandık başına giderek oy kullandı. Yoğun katılımla gerçekleşen seçimler, teşkilatın enerjisini ve birlikteliğini bir kez daha ortaya koydu.

İl Başkanı Binboğa: "Disiplin ve Teşkilatçılık Bizim Gücümüz"

AK Parti Osmaniye İl Başkanı Mehmet Sadi Binboğa, delege seçimlerinin ardından yaptığı açıklamada partinin teşkilat yapısına vurgu yaparak, "AK Parti, kurulduğu günden bu yana hem Türkiye’de hem de dünyada teşkilatçılığı ve disipliniyle örnek olmuştur. En alt kademeden en üst noktaya kadar dava bilinciyle çalışıyoruz" dedi. Binboğa, Osmaniye’nin 7 ilçesi ve 2 beldesinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen delege seçimlerini başarıyla tamamladıklarını ifade etti.

Teşkilatlara Teşekkür

Delege seçimlerinde gösterilen özveri ve katılım için tüm teşkilat mensuplarına teşekkür eden Başkan Binboğa, "Merkez ilçemiz başta olmak üzere tüm ilçelerimiz ve beldelerimizde başarılı bir organizasyonla delege seçimlerimizi tamamladık. Bu süreçte emeği geçen teşkilat mensuplarımıza ve programa katılım sağlayan partililerimize gönülden teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

AK Parti Osmaniye teşkilatlarının, yaklaşan kongre sürecine yüksek bir motivasyon ve birlik ruhuyla hazırlandığı gözlemlenirken, delege seçimlerinin partinin örgütlenme gücünü bir kez daha gösterdiği belirtildi.

OSMANİYE'DE 05 EKİM 2024 CUMARTESİ GÜNÜ VEFAT EDENLER OSMANİYE'DE 05 EKİM 2024 CUMARTESİ GÜNÜ VEFAT EDENLER

Muhabir: BEKİR BURAK CANBOLAT