OSMANİYE'DEN DÜNYA'YA:  GİRİŞKEN VE YENİLİKÇİ KADINLARIN PROJESİ BAŞLADI OSMANİYE'DEN DÜNYA'YA: GİRİŞKEN VE YENİLİKÇİ KADINLARIN PROJESİ BAŞLADI

AK Parti Osmaniye İl Başkanlığı için temayül yoklaması yapılacağı bildirildi.
İl Teşkilatından yapılan açıklamaya göre, Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından temayül yoklaması yapılacağı belirtildi.
Aday belirlemedeki önemli kriterlerden biri olarak görülen yoklama çalışmalarına yoğunlaşan AK Parti, öncelikle sürecin sağlıklı yürütülmesi için 81 ilde "temayül komisyonları" oluşturdu.
Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) ve Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyeleri ile milletvekillerinden oluşan komisyonların gözetim ve denetiminde yapılacak yoklamada, Türkiye genelinde yaklaşık 160 bin AK Parti'li oy kullanacak.
AK Parti İl Başkanı adayının belirlenmesi için yapılacak temayülde, 17 adayın başkanlık için yarışacağı öğrenildi.
Temayül yoklamasına AK Parti Genel Merkezi MYK Üyesi ve Osmaniye Koordinatörü Mustafa Hasgül’ün başkanlık yapacağı kaydedildi.
AK Parti İl Binasında yapılacak temayülde, AK Partili üyelere “il başkanı olarak kimi görmek istiyorsunuz” tercihi sorulacak.
AK Parti İl Teşkilatının şekilleneceği ve yönetim kurulu üyelerinin de belirleneceği temayül yoklaması için teşkilatta heyecanlı bir bekleyiş devam ediyor.

Muhabir: Ümit KAHRIMAN