Mingan, ziyarette yaptığı açıklamada, Ak Parti’nin Türkiye'nin son 18 yılının mimarı olmasının yanında, geleceğinin de umudu olduğunu belirtti.

 

Siyasette mesai kavramınınolmadığını, teşkilatıyla Osmaniyeiçin ne gerekiyorsa yapacağını ifade eden Mingan, şunları kaydetti:

“Ülkemizde tüm farklılıkların ötesinde 83 milyon vatandaşımızın tamamının ortak paydasını teşkil eden değerlerin ve beklentinin tek temsilcisi Ak Partidir. Cumhurbaşkanımızın hep söylediği gibi bu partinin sahibi kuruluşundan bugüne bizatihi milletimizdir. İnşallah da hep öyle kalacaktır. Türk siyasi hayatında, kaderi ülkesinin ve milletinin kaderiyle bu kadar bütünleşmiş bir parti örneği bulunamaz. Bu tablo Ak Partinin yönetim kademelerinde görev almış olan herkesin sorumluluğunu daha da ağırlaştırmaktadır.”

Osmaniye'den Özel Harekat Polisleri Suriye'ye uğurlandı Osmaniye'den Özel Harekat Polisleri Suriye'ye uğurlandı

 

Mingan, siyasette mesai kavramının olmadığını hatırattı.

 

AK Parti’nin hizmetleri ile aziz milletin gönlünde taht kurduğunu dile getiren Mingan, “Teşkilatımız herşeyin daha iyisini hak eden Osmaniyeli hemşerilerimiz için çalışmalarına kurulduğu ilk günkü aşk ve istekle devam edecektir. Bu yolda yanımızda olan eski yeni her kademeden Türkiye ve AK parti sevdalısının desteği en büyük gücümüz olacaktır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a biz gençlere göstermiş olduğu ilgi ve güvenden dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu güvene layık olabilmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz" ifadelerini kullandı.

 

CGC Başkanı Ali Cihangir, AK Parti 27.Dönem Osmaniye Milletvekili Adayı ve AK Parti İl Başkanı Adayı Avukat Yusuf Mingan’a başarı diledi.

CGC Basın  

Editör: Haber Merkezi