Adana'nın Sarıçam ilçesindeki Buruk Mezarlığı'nda meydana gelen korkunç olayda, anne ve iki kızı mezar ziyareti sırasında öldürüldü. Öldürülen kadınların anne Şenay Gerçek (45) ve kızları Gaye Gerçek (25) ile Güldane Gerçek (21) olduğu ortaya çıktı. Cinayeti, Güldane Gerçek'in kayınpederi Ş.E.'nin işlediği öne sürüldü.

Arkadaşının evinde ölü bulunan gencin cansız bedeni otopside Arkadaşının evinde ölü bulunan gencin cansız bedeni otopside

MEZARLIKTA ÜÇLÜ CİNAYET
İddiaya göre, Güldane Gerçek’in bir süre önce intihar eden eşi Muzaffer E.'nin mezarını ziyarete gelen anne ve iki kızını takip eden kayınpeder Ş.E., mezarlıkta onları tabanca ile vurarak öldürdü. Cinayet sonrası motosikletle kaçtığı ileri sürülen Ş.E., oğlunun ölümünden gelinini ve ailesini sorumlu tuttuğu için cinayeti işledi.

İNTİHARIN ARDINDAN GELEN CİNAYET
Olayın arka planında, Muzaffer E.'nin eşi Güldane ile yaşadığı sorunlar yatıyor. İddialara göre, Muzaffer E. eşi ile barışmak için kayınvalidesi Şenay’dan yardım istedi, ancak olumsuz yanıt aldı. Bunun üzerine Sarıçam ilçesi Menekşe Mahallesi'nde bir ağaca kendini asarak intihar eden Muzaffer E.'nin ölümünden sonra, babası Ş.E. gelinini ve ailesini suçladı.

POLİS ŞÜPHELİYİ ARIYOR
Cinayet sonrası kaçan Ş.E.'nin yakalanması için polis ekipleri geniş çaplı bir arama başlattı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İHA