Haftanın altıncı günü olan Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık olarak 12 burcun günlük yorumları ile sizi neler bekliyor öğrenebilir ve önlem alabilirsiniz. İşte, 7 Eylül Cumartesi  gününün burç yorumları…

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sevgili Koç, bugün biriyle güç oyunlarının veya endişe verici iş meselelerinin ruh halinizi bozmasına izin vermeyin. Biraz duygusal yenilenmeye ihtiyacınız olduğunu ve görevlerinizi aceleyle yapmanın muhtemelen hatalara ve anlaşmazlıklara yol açacağını düşünün. Harekete geçmeden önce gerçek arzularınızla daha iyi temas kurun. Çok şey öğreniyor ve çok şey yapıyor olsanız da birçok şeyi yarım bırakarak gerçekten bir şeyler başarmış gibi hissederek günü sonlandırmak zordur. Hayat küçük sürprizler ve planlarda değişiklikler getirme eğilimindedir. Kalpten gelmiyor olabileceği için acele söylenmiş sözleri çok ciddiye almamaya çalışın.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sevgili Boğa, bugün aceleyle sonuçlara varmaktan veya istediğinizi elde etmek için zorlu taktiklere başvurmaktan kaçının. Önemli kararlar almadan önce daha fazla bilgi edinmeyi hedefleyin. Engellenmiş olma hissi muhtemelen hızla geçecektir, bundan sonra hayat o kadar ciddi gelmeyebilir. Başkalarının desteğine ihtiyacınız olduğunu sezmeleri güzel olsa da şu an ancak isteklerinize belirterek ulaşabilirsiniz. İdeal olarak, bir gözlemci olarak çok şey öğrenirsiniz. Ayrıca bugün, zihinsel düzeyde dağınık bir his olabilir. Dikkat dağıtıcı şeyler olası olsa ve fikirler ham olsa da ikinci bir bakışa değer olabilirler.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sevgili İkizler, bugün gecikmeler ve diğer stres faktörleriyle karşılaşabileceğiniz için biraz hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Hayatınızdaki biri kıskanç veya hilekar olabilir. Gün, insanların hedeflerine giden doğrudan bir yoldan kaçınmalarına neden oluyor. Şimdi üretken olmak için bir ana plana ihtiyacınız yok, bu yüzden sabırlı olmayı hedefleyin. Hedeflerinize adım adım yaklaşmanın bilgeliği ve bunu yaparken elde edeceğiniz ödüller vardır. Zorlu günlere hazırlık olarak dengenizi bulmanız en iyisidir. Erken konuşma eğiliminizin farkında olun. Bir sırrı saklamak şimdi ekstra çaba gerektirebilir. Bugün en iyi sonuçlar için programınızda beklenmedik değişikliklere açık olun.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sevgili Yengeç, başkalarının sizden beklediği şey ile sizin bugün gerçekten yapabileceğinize ve yapmanız gerektiğine inandığınız şey arasında ayrım yapmak zor olabilir. Duygusal enerji zaman zaman biraz gergin olabilir, düşüncelerinizi bulandırır veya gerçek hislerinizi gizler. Özellikle fikir ayrılıkları veya dramaya kapılma gibi konularda aşırı stresten kaçınmak akıllıca olabilir. Bunun yerine doğru olduğunu hissettiğiniz şeye odaklanmaya çalışın. Kendinize olan inancınız ve çabalarınız sizi şu anda çok ileri götürebilir ancak önce ihtiyaçlarınızı ve isteklerinizi bilmek için biraz nefes alma alanına ihtiyacınız var. Ayrıca sonuçlara varmaktan veya gerçekten ne hissettiğinizi düşünmeden önce iletişim kurmaktan kaçınmak en iyisidir.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sevgili Aslan, bugün bazı gerginlikler olabilir çünkü insanlar pek de işbirlikçi görünmüyor veya fikirlerinize açık değil. Bunun nedeni, hedeflerinize ulaşamama korkularını ve istediğinizi elde etmek için strateji geliştirmeniz gerektiği hissini uyandıran enerjilerdir. İş, görevler veya günlük hayatın stresleri sizi çekebilir. Henüz yapmadığınız şeyleri yetiştirmekle ilgili gerginlikler olabilir. Ayrıca, sosyal düzeyde hassasiyet, işleri daha da kızıştırabilecek hızlı tepkilere yol açabilir. Bazı belirsizlikleri açığa çıkarmak arındırıcı olabilir ancak bugünün enerjileri özensiz yaklaşımlara yol açıyor gibi görünüyor ve sorunları ele almak için beklemenin en iyisi olduğuna karar verebilirsiniz.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sevgili Başak, bugün hayal kırıklıklarının üstesinden gelmek kolay veya basit değil. Gergin duygular sizi değişiklikler yapmaya motive eder ve can sıkıcı bir durumu geride bırakmanıza izin vererek üretken yapabilir. Havayı temizlemek ihtiyacınız olan şey gibi görünse de ilerleme kaydetmek için fazla savunmacı olma eğilimi vardır, bu yüzden beklemek en iyisi olabilir. Ani ve büyük hareketler, gereksiz bir strese neden olabilir veya hayatınızı hızla karmaşıklaştırabilir. Mümkün olduğunca sakin ve objektif kalmaya çalışın. Tartışmalar keskin olabilir veya içinizde gömülü olan bir şey rastgele bir şekilde ortaya çıkabilir. Neyse ki, kendinizi belirli bir düşünceden çekip çıkarmak ve geçmişi bırakıp devam etmeyi tercih etmek için motive olabilirsiniz.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sevgili Terazi, bugün ilk başta sizin için biraz fazla gibi görünebilecek sorumlulukların farkına vardıkça stres düzeyiniz artabilir. Gitmek istediğiniz yere ulaşmanızı engelleyen şeyleri ortadan kaldırarak muhtemelen fayda sağlayacaksınız. Bugün hiçbir yere varmayan güç mücadelelerine dikkat edin. Bazı sorunlar ve muhtemelen yönetilmesi gereken sinsi veya aldatıcı davranışlar olabilir. En iyi sonuçlar için ego meselelerine karışmaktan kaçının. Mümkünse yapmanız gereken ve yapmanız gerektiğini düşündüğünüz şeylere odaklanın ve bundan fazlasını üstlenmeyin.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Bugün bir tür geri çekilmeye ihtiyaç duymanıza neden olabilir, sevgili Akrep. Nitekim küçük bir meydan okuma talepleri ve stres seviyenizi biraz artırabilir. Önemli olan, aynı anda birden fazla şey hakkında endişelenmekten kaçınmaktır. Bu strateji, hayal kırıklıklarını aşmanıza yardımcı olarak daha dikkatli kalmanızı sağlayabilir. Ayrıca, hiçbir şey başarılmamış gibi hissetmenize neden olan dağınık bir liste yerine, öncelikler listesi oluşturmanız veya yapılacaklar listenizle başa çıkmak için adım adım bir yaklaşım benimsemeniz de yardımcı olabilir. Hafife alınma veya göz ardı edilme hissi olabilir. Bunun planları ilerletmek için en iyi zaman olmayabileceğini bilmelisiniz.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sevgili Yay, güç, kontrol ve sorumluluk konuları bugün gündemde olabilir veya para endişeleri düşüncelerinizi bulandırabilir. Gün, kişisel planlarla ilerlemeye elverişli değil. Programlar söz konusu olduğunda biraz esneklik gerektirir. Planlarınızı kesintiye uğratan bir iş veya sağlık sorunuyla ilgilenmeniz gerekebilir. Size yardımcı olması için birine bağımlı olmaktan kaçınmak şu anda en iyisi olabilir. Mümkünse kendinizi merkeze almanız en iyisidir, böylece enerjinizi gerçekten değerli bir şeye yönlendirebilirsiniz. Ayrıca, bunu yapabilirseniz, başkalarına da anlamaları, kabul etmeleri ve akışa uymaları için ilham verebilirsiniz.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sevgili Oğlak, bugün biraz rahatsız ve belki de zayıf hissedebilirsiniz. Olumsuz düşüncelerden veya beklentilerden olabildiğince kaçının çünkü bu sizi düşüşe hazırlayabilir. Duygusal oyunlara kapılmamak için elinizden geleni yapsanız da istediğinizi elde etmek için manipülatif taktikler kullanmamaya çalışın. Odaklanmak veya konsantrasyon için harika bir gün olması da pek olası değil. Projeler ilerliyor gibi görünse de şimdi başa çıkılması gereken sürprizler olabilir, bu nedenle zihninizi programınızdaki ani değişikliklere açık tutmaya çalışın. Ayrıca sert sözler de sarf edilebilir ve bunlar kasıtlı olmasa bile, şu anda hayatınızdaki insanlara karşı daha güvensiz hissedebilirsiniz.

Geçirdiği kaza sonrasında kaldırıldığı hastanede 11 günlük yaşam mücadelesini kaybetti Geçirdiği kaza sonrasında kaldırıldığı hastanede 11 günlük yaşam mücadelesini kaybetti

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Bugün sizi daha özgür veya daha spontane aktivitelere yöneltiyor sevgili Kova. Eğer kusurlara veya karmaşıklıklara odaklanırsanız, ilişkilerde gerginlikler olabilir. Dikkat dağıtıcı şeyler boldur ve olgun bir yaklaşım benimsemek kolay olmayacaktır. Ayrıca, bir şeyi bağımsız olarak yapmak istemek ile başkalarının desteğini istemek arasında gidip gelebilirsiniz. Daha pratik kaygılara odaklanmak faydalı olabilir. Programlardaki değişiklikler, kesintiye uğrayan planlar veya düşüncesizce yapılan yorumlar, başlangıçta can sıkıcı olarak algılansalar bile, nihayetinde ferahlatıcı yeniliklere yol açabilir.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sevgili Balıklar, bugün bazı noktalarda gerginlikler olabilir, bu da üretkenliğinizi etkileyebilir veya sorumluluklarınızın her zamankinden daha ağır bastığını görebilirsiniz. Dikkat dağıtıcı şeyler ve endişeler yüksek ruh halinizi bozabilir. Karmaşanın ortasında ayakları yere basan biri olarak nesnel kalmayı hedeflemek iyi bir fikirdir. Enerjinizi başka yerlerde daha iyi kullanabileceğiniz halde bir çekişmeye kapılmaktan kaçının. Dikkat dağıtıcı şeylerin bol olması muhtemeldir ancak sağlam ve elle tutulur bir şey başarabilirseniz, günün sonunda kendinizi oldukça mutlu hissedeceksiniz.

Editör: Meryem Tori