Haftanın altıncı günü olan Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık olarak 12 burcun günlük yorumları ile sizi neler bekliyor öğrenebilir ve önlem alabilirsiniz. İşte, 31 Ağustos Cumartesi  gününün burç yorumları…

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sinirlerinizi bozabilecek bazı gelişmeler gündeme gelebilir. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmalı ve kendinizi kişisel olarak koruma altına almalısınız. Etkin adımlar atmak için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmamalısınız. Sorunların tamamen geide kalması için biraz daha beklemede kalmanız gerekiyor.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU 
Gezegenlerden yeni ve yoğun enerjiler alacaksınız. İstediklerinize ulaşma konusunda herhangi bir zorluk yaşamayacak olmanız da önemli. Odaklanmayı başardığınız takdirde her şey daha da iyiye gidebilir. İçinizden geldiği gibi hareket etmeye çalışın. Sorunları ve sıkıntıları da gözünüzde çok fazla zorlamamalısınız. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Yaşamsal konularda biraz daha sabırlı olmalısınız. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali var. Olumsuzluklara takılı kalmadığınız sürece kendinizi daha rahat hissedebilirsiniz. Bilinçli olmanız gereken bir süreçtesiniz.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Iç dünyanızdaki zenginlikten dilediğiniz gibi yarar sağlayabileceksiniz. Tavırlarınızı ortaya koyma noktasında daha anlaşılabilir olmanız da gerekiyor. Ruhsal ve fiziksel olarak fazlasıyla güçlü olduğunuz bu süreçte yeni gelişmeler de gündeme gelebilir. Davranışlarınız konusunda anlaşılabilir olduğunuz sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile de karşılaşmayacaksınız.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU 
Ruhsal olarak kendinizi toparlamanız gerekiyor. İçsel huzursuzlukların tamamen son bulmasını sağlamaya çalışmalısınız. Doğru olduğuna inandığınız adımları atmak için biraz daha zamana ihtiyacınız var. Her şeyin daha da iyiye gidebileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Olumsuzlukları da gözünüzde büyütmemeye çalışın.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Daha sabırlı ve anlaşılabilir olmanız gerekiyor. İç dünyanızdaki güvensizlik duygunuzu tamamen ortadan kaldırmaya çalışmalısınız. İkili ilişkilerde daha sabırlı olmanız gerekmekte. Tercihleriniz konusunda dikkatli olduğunuz sürece pek sorun yaşamayacaksınız.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU 
Yaşamınızla ilgili değişime ihtiyaç duyduğunuz halde, geleneksel takıntılarınız yüzünden aşmadığınız konular var. Bugün ayrıntılar önem kazanabilir. Duygusal sorunlarınızı arka plana atacak ve partnerinizin sorunlarına kısa sürede çözüm bulacaksınız. Bazı kuşkularınızdan sıyrılmalısınız.

Hatay'da müstakil evde çıkan yangın maddi hasara neden oldu Hatay'da müstakil evde çıkan yangın maddi hasara neden oldu

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sözel iletişim gücünüzden dilediğiniz gibi yarar sağlayabileceksiniz. İkili ilişkilerde biraz daha sabırlı olmanız gerekmekte. Anlaşılabilir adımlar atmanın her açıdan daha önemli olabileceğini de unutmamanız gerekiyor. Doğru planlama sayesinde her şey daha da iyiye gidebilir.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sert enerjiler alıyorsunuz ve kendinizi ne zihinsel ne de fiziksel olarak iyi hissedeceksiniz. Şu an bulunduğunuz yaşam düzeninizin tamamen değişiklik gösterme ihtimali var. Olaylara yön vermek istiyorsunuz ancak bunun da sandığınız kadar kolay olmayacağını bilmelisiniz. Tercihleriniz konusunda daha temkinli ve dikkatli olmaya çalışın.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Aniden parlayan öfkenizi kontrol altına almanız gerekiyor. Pozitif düşüncelere yönelmenizin her açıdan daha önemli olabileceğini de unutmayın. Karmaşık durumlar karşısında gereğinden fazla tepki göstermekten kaçının. Anlaşılabilir tavırlar ortaya koyabildiğiniz takdirde daha iyi hissedebilirsiniz.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Içten içe kendinizi daha moralli ve keyifli hissetmeye başlıyorsunuz. Güçlü sezgileriniz sayesinde bilinmeyen her şey üzerinde etkinlik gösterebilirsiniz. İlgi ve alakanızın üst seviyelerde olabileceği bir gün. Her şeyin daha da iyiye gitmesini sağlayacaksınız. Güzel gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir güne giriyorsunuz.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Ileriye dönük hedeflerinizle ilgili konularda kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz. Karmaşıklıktan mutlaka uzak durmanız ve kendinizi kısa zaman içerisinde toparlamanız gerekiyor. Amaçlarınıza uygun adımlar atabildiğiniz sürece kendinizi çok daha iyi hissetmeye başlayacaksınız. Sınırlar üzerinde etkinlik gösterebildiğiniz takdirde her şeyin daha da iyiye gidebileceğini siz de iyi biliyorsunuz.

Editör: Haber Merkezi