Haftanın üçüncü günü olan Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık olarak 12 burcun günlük yorumları ile sizi neler bekliyor öğrenebilir ve önlem alabilirsiniz. İşte, 22 Ağustos Perşembe gününün burç yorumları…

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Birçok açıdan, bugünün enerjileri yenilikten çok dinlenmek ve düşünmek için daha iyidir, sevgili Koç. Motivasyon geçici olarak düşebilir ancak yavaşlamak zaten iyi bir fikirdir. Şu anda başa çıkılması gereken kafa karıştırıcı unsurlar olabilse de bu, bir durumun farklı açılarını görme ve gerekirse planlarınızı ayarlama zamanıdır. En iyi sonuçlar için çok yüksek beklentilerden kaçının. Açıklığa kavuşturulması gereken bazı şüpheler olabilir ve bu, zorlayamayacağınız ve zorlamamanız gereken bir süreçtir. Özgünlük, uzun vadede sizin için her zaman önemlidir, bu nedenle karar verirken acele etmeyin.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sevgili Boğa, bugün sosyal hayatınızdaki muğlaklıklar sizi biraz huzursuz hissettirebilir. Konsantrasyon konusunda çok iyi değilsiniz. Yapmak istediğiniz şeyi yapmakta zorluk çekebilirsiniz, özellikle başkalarına verdiğiniz desteği bir öncelik haline getirmişseniz bu daha belirgin olacaktır. Sabretmek ve dolambaçlı bir yol seçmek yerine hedeflerinizi daha doğrudan takip etmek için daha iyi bir zamanı beklemeniz en iyisi olabilir. Bugün ilerleyen saatlerde, biraz mahremiyet veya bir tür inziva size terapi gibi gelebilir ve bu, tam da ihtiyacınız olan şey olabilir.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sevgili İkizler, bu günler genellikle dikkatinizi hayatın daha hafif tarafına çeker. Meraklısınız ve biraz çeşitlilik arıyorsunuz. Bu dürtüler de hedeflerinizi takip etme arzunuzla çatışıyor. Kolay görünmeyebilir ancak zihninizi tek bir göreve verirseniz daha iyi bir denge bulmak mümkündür. Yine de, bugünün enerjileri büyük hamleler için çok bulanık. Bunun yerine, yavaşlamanın, işlemenin, sindirmenin ve eğlenmenin zamanı. Yaklaşımınızı yalnızca nerede hata yaptığınızı veya bir konudaki gerçek duygularınızı gözden kaçırdığınızı görecek kadar yavaşlatmayı hedefleyin. Sezgilerinizin söylediklerini iyi dinleyin ancak net cevaplar için uygun zaman olmadığından harekete geçmek için bekleyin.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sevgili Yengeç, bugün dikkatinizi çekmek için yarışan farklı dürtülerle baş etmek kolay olmayabilir. Kendinizi belirsiz ve biraz bitkin hissedebilirsiniz. Bir planda bir şeylerin ters gittiğini hissederseniz ayarlamalar yapmanız gerekebilir ancak bugünün, sizi normalden daha hassas yapabileceğini unutmayın. Özgüveninizi geri kazanmak için biraz dinlenmeye ihtiyacınız olabilir. Duygular ve tepkiler duruma uygun görünmüyorsa, içe bakmanın zamanı gelmiş demektir. İlerlemek için acele etmeden önce önceliklerinize odaklanmayı hedefleyin.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sevgili Aslan, bugün önünüzdeki olasılıkları hayal etmek için iyi bir zaman. İlerlemeden önce birkaç engeli aşmanız ve bazı iyileştirmeler yapmanız gerekiyor. Bu engeller muhtemelen içsel olanlardır ve ilerlemeden önce daha fazla hayal gücüne veya ilhama ihtiyacınız olabilir. Kendinizi savunmasız veya düşük ve geçici olarak motivasyonsuz hissedebilirsiniz. Harekete geçmeden önce biraz daha düşünerek bir durumun tüm açılarını değerlendirmeniz iyi olabilir. Planlarınızı ilerletmek için acele ederken bazı önemli duygusal hususları kaçırıyor olabilirsiniz. Güvenilir geri bildirimler almayı, dinlenmeyi ve gücünüzü toplamayı hedefleyin.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sevgili Başak, bugün ufak tefek karışıklıklar veya şüpheler olabilir ve bunlar sizi yavaşlatabilir. Daha kolay etkilenebilir, savunmasız ve hassas olabilirsiniz. Geri çekilme ve kaçma isteği duyabilirsiniz. Bir mola vermeniz gerekiyor olsa da tamamen içinize kapanmak iyi olmayacaktır. Biraz uyumsuz hissedebilir ve kendinize mi yoksa arkadaşlığa mı zaman ayırmak istediğinizden emin olmayabilirsiniz. Muhtemelen en iyisi daha yoğun bir çalışma dönemine girmeden önce biraz daha dinlenmek olacaktır.

Abdurrahim Karakoç kimdir? Eserleri ve kendi sesinden MİHRİBAN şiiri... Abdurrahim Karakoç kimdir? Eserleri ve kendi sesinden MİHRİBAN şiiri...

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sevgili Terazi, bugün olumlu enerjilerde geçici bir düşüş mümkün. Tek bir plan üzerinde ısrar etmek yerine akışa uymaya çalışın. Birine yardım etmek için bir şey yapıyorsanız, sınırlarınızı aşmak ve küskünlük hissetmek yerine yalnızca adil olduğuna inandığınız şeyi yapın. Rutin işlerden bir mola verip kritik kararlar almayı daha sonraya bırakabiliyorsanız, bunu yapmak akıllıca olabilir. Yakın zamanda birçok büyük karar aldınız ve şimdi güvendiğiniz birinin fikrini öğrenmeyi arzuluyor olabilirsiniz.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Bugün, kesin cevaplar aramaktansa hayal gücünüzü beslemek daha iyi olabilir sevgili Akrep. Gün sizi daha havai, hayalperest veya yeni fikirlerden kolayca etkilenmeye meyilli bir hale getirdiğinden; insanlar, durumlar ve hatta kendiniz tarafından aldatılmanız biraz daha kolaydır! Planlarınızı veya hedeflerinizi ilerletmek isteseniz de belirsizlik işleri yavaşlatabilir ve bu iyi bir şey olabilir. Gözlemlerinizi sindirmek ve işlemek için zaman tanıyarak ne olacağını bekleyip görebilirsiniz.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sevgili Yay, bugün planlarınız istediğiniz gibi gitmese de bunun tam bir gecikme olmaktan çok küçük bir hız kesici olması daha olasıdır. Gün, yavaşlamanızı, işlemenizi ve sindirmenizi akıllıca hale getirir. Planlarınızda veya hayatınızda, özellikle ilham konusunda eksik olabilecek şeyleri inceleyin. Kalbinizin ve aklınızın anlaşması için zaman ayırmayı hedefleyin. Arzularınız ile gerçeklik arasındaki boşluk her zamankinden daha belirgin görünebilir. Eğer moraliniz bozuksa veya harekete geçemiyorsanız, biraz dinlenmeye veya rutininizden bir mola vermeye ihtiyacınız olabilir.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Bugün dinlenme, düşünme ve yeniden ayarlama ihtiyacınıza işaret ediyor sevgili Oğlak. Şimdi tabu veya karmaşık konuları dürüstçe açmak, garip hissetmeden konuşmak zor olabilir. Daha hassas olabilirsiniz ve bir durumun tüm ayrıntılarını öğrenmeye hazır olmayabilirsiniz. Bugün özellikle motive hissetmiyorsanız, enerji seviyeleriniz düşebilir. Enerjinizi nereye harcayacağınız konusunda seçici olmayı hedefleyin ve ilerlemeye hazır olmayan bir şeyi zorlamak yerine dinlenmeyi veya kendinizi güçlendirmeyi hedefleyin.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Bugün sizi biraz moralsiz hissettirebilir sevgili Kova ancak bir mola vermenizi veya kendinizi yenilemenizi hatırlatmak için faydalıdır. Bugün verilen sözler ve yapılan planlar daha sonra rafa kaldırılabilir. Kolay yolu seçmek cazip gelebilir ancak karakterinizin dışında bir şey yapmamak en iyisi olacaktır. Bir taahhütte bulunmaktansa, her şeyi anlayana kadar işleri ertelemek en iyisi olabilir. Daha fazla hayal gücüne ihtiyacınız olduğunu kendinize hatırlatın. Ardından bunu arayışlarınıza ve planlarınıza dahil etmenin yolları üzerinde çalışın.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Bu günlerde iş veya sağlık hedeflerinize daha fazla odaklanmanız önemli ve faydalı olsa da şimdi kısa bir mola vermeniz gerekebilir. Bir süredir motivasyonunuzu kaybetmiş veya belirsiz hissedebilirsiniz. Eğer öyleyse bu, devam etmeden önce dikkate alınması gereken daha fazla şey olduğunun bir işaretidir. Bugün yüzleşmekten veya meydan okumaktan daha iyisi, bir kenara çekilmek olabilir. Bu, gerektiğinde planları veya kendinizi gözlemlemenizi ve yeniden yönlendirmenizi sağlar.

Editör: Haber Merkezi