Haftanın altıncı günü olan Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık olarak 12 burcun günlük yorumları ile sizi neler bekliyor öğrenebilir ve önlem alabilirsiniz. İşte, 21 Eylül Cumartesi gününün burç yorumları…

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sevgili Koç, bugün işler geçici olarak karışabilir. İşinize olan ilginiz bu günlerde önemli ancak fiziksel ve duygusal sağlık arasında sağlıklı bir denge bulmakta zorlanabilirsiniz. Bugün bir hayal kırıklığı veya yanlış anlaşılma olabilir ve sağlıklı bir orta noktaya ulaşana kadar enerji seviyeleri inişli çıkışlı olabilir. Oraya ulaşmak için beklentilerinizin bir kısmını düşürmeniz ve enerjinizi dizginlemeniz gerekebilir. Gün, doğal ritminize meydan okumaktansa onlara saygı duymanızı hatırlatır. Ayrıca sizi yeniden canlandırmaya yardımcı olabilecek daha fazla ilhama ihtiyacınız olduğunu da fark edebilirsiniz. Gün, daha fazla öngörülebilirliğe güçlü bir ihtiyaç olduğunu gösteriyor.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sevgili Boğa bugün duygularınızı yüzeye çıkarıyor. Gün, beklentileriniz üzerinde çalışmanızı hatırlatan bir dizi olay içeriyor. Genel olarak yaratıcı ve romantik arayışlar için güçlü bir zaman olsa da bugün bir arkadaşlıkla ilgili belirsiz veya muğlak bir durumu sorguluyor olabilirsiniz. Bunun yerine, ruh eşiniz olan biriyle bağlantı kurmayı özleyebilirsiniz. Her şeyi net bir şekilde göremediğiniz bir zamandan geçiyorsunuz bu nedenle önemli meseleleri beklemeniz daha iyi. Aslında, geçici olarak ilham alamıyorsanız, kendinizi tazelemek için küçük bir mola vermekten faydalanabilirsiniz. Bugün kalbinizi açmak, risk almak veya kumar oynamak için ideal bir zaman değil. Yavaşlamanız, nefesinizi toplamanız ve bunun en iyisi olduğuna güvenmeniz gereken bir zaman!

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sevgili İkizler, bugün kariyer meseleleri veya aile ve yaşam koşullarıyla ilgili iniş çıkışlara karşı kendinizi savunmasız hissedebilirsiniz. Bir konuda nerede durduğunuzu veya nereye gittiğinizi bilmiyor olabilirsiniz ve bu durum motivasyon seviyenizi zayıflatabilir. Hayatınızdaki biri hedefleriniz konusunda sizinle aynı fikirde olmayabilir. İtibarınız konusunda hassassınız ve uzun vadeli planlarınız veya kariyerinizle ilgili belirsizlikler ev hayatınızdan aldığınız keyfi etkileyebilir. Sezgilerinizle mücadele edebilir, ona güvenip güvenmemeniz konusunda emin olmayabilirsiniz ve bu da bugünü karar alma için belirsiz bir zaman haline getirebilir.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sevgili Yengeç, bugün motivasyonunuzu sorgulayabilirsiniz veya bazı hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Rakamlarla çalışırken biraz daha dikkatli olun ve yanlış yorumlanabilecek bir şekilde iletişim kurmamaya dikkat edin. Hayal kurun ve yaratın ancak pratik veya mekanik konularda dikkatli olun. Birisi sizden kesin bir cevap almaya çalışıyorsa ve bu konuda kendinizi iyi hissetmiyorsanız, bunu nazikçe daha güvenli bir zamana erteleyin. Hayatınızın hangi alanlarının özel ilgiye ihtiyaç duyduğunu anlayana kadar motivasyon seviyelerinde geçici bir düşüş olabilir. Şimdi, ihtiyacınız olan bilgileri veya yönlendirmeleri almak kolay değil. Günün olayları, aşırı düşündüğünüz anlardan küçük ve ferahlatıcı bir mola vermenizi gerekli kılar.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sevgili Aslan, bu günlerde maddi ve fiziksel dünyaya daha güçlü bir şekilde odaklanıyorsunuz. Nitekim finansal veya samimi meseleleri çevreleyen bazı karışıklıklar olabilir. Zamanınızı veya enerjinizi tüketen diğer kişilerle sınırlar çizmeniz gereken bir durumla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu, ruhsal ve duygusal ihtiyaçlarınıza daha fazla dikkat etmeniz gerektiğini hatırlatır. Önünüzü, daha net görene kadar daha büyük satın alımlar yapmaktan ve borç alıp vermekten kaçının. Birinin niyetleri konusunda kendinizi emin hissetmiyorsanız, sorun çözmeye zorlamanın zamanı değil ancak ihtiyaçlarınızı incelemenin zamanıdır. Beklentilerinizin aşırı yüksek olduğu ve üzerinizde veya ilişkilerinizde gereksiz baskı oluşturduğu yaşam alanlarını arayın.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Bu, genel olarak kişisel ilgi alanlarınızı ilerletmek için iyi bir zamandır sevgili Başak. Yine de bazı inişler ve çıkışlar söz konusu. Birinin veya bir durumun en kötüsünü hayal ederek kendinizi boşuna üzüyor olabilirsiniz. Umutlarınızı başka yerlere bağlamak yerine en iyi sonuçlar için sevdiğiniz şeylere odaklanın. Hazırlıksız veya düzensizseniz, şu anda meydana gelen herhangi bir sorun olduğundan daha kötü hissettirebilir. Şu anda duygusal, ruhsal ve fiziksel seviyelerde daha hassas olduğunuzu fark edin ve aşırıya kaçmaktan veya aşırı düşünmekten kaçınmak için elinizden gelenin en iyisini yapın.

OSMANİYE ALTI NOKTA KÖRLER DERNEĞİNDEN  ZİYARET OSMANİYE ALTI NOKTA KÖRLER DERNEĞİNDEN ZİYARET

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Bugün bir durumun yeni katmanlarını görüyorsunuz. Nitekim olayların tazeliği sizi her şeyi tam anlamıyla kavramaktan alıkoyuyor ve muhtemelen şimdi bir yargıda bulunmamak en iyisi. Bugün, özellikle sizden beklenenler ve başkalarından beklentilerinizle ilgili olarak başa çıkılması gereken bir miktar belirsizlik olabilir. Perde arkasında çok şey oluyor ve genel bir dikkat dağınıklığı nedeniyle her zaman iyi hissetmeyebilirsiniz. Enerji seviyeleri idealden düşük ancak bu durum geçici. Bir miktar kafa karışıklığı muhtemeldir ve şu anda hayatınızdaki insanları doğru bir şekilde okumak zor olabilir. Benzer şekilde, bugün heyecan verici bir şey hayal ediyor olsanız da onu nasıl hayata geçireceğinizi bilmek zor olabilir.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sevgili Akrep, hayalleriniz, umutlarınız ve sosyal hayatınız bu günlerde genellikle olumlu bir odakta. Nitekim sizi geçici olarak hayal kırıklığına uğratabilecek belirli gerçekleşmemiş hayallerin hatırlatılması mümkün. Bu açıdan gün, hayatınızda eksik olanı vurguluyor gibi görünüyor ancak bunu tam olarak belirlemek zor olabilir ve belirsiz bir hoşnutsuzlukla sonuçlanabilir. İşleri yoluna koyana kadar ilişkilerinizde biraz karışıklık yaşayabilirsiniz. Nerede durduğunuzu bilmiyorsanız, romantizm veya şefkatli duygular bugün sizi yorabilir. Nitekim, şu anda her şeyi bilmeniz gerekmeyebileceğini kabul etmek güçlendirici olabilir.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sorumluluklarınız ve hedeflerinizin peşinde koşmanız bu günlerde ana odağınız sevgili Yay ancak günün enerjileri size gerçekleştirilemeyen hedefleri hatırlatıyor. Gün, hedeflerinizi hayallerinizle uyumlu hale getirmenizi hatırlatabilir. Yaşam koşulları veya aileyle ilgili endişeler bugün daha belirgin görünüyor ve hedeflerinizin, kariyerinizin veya sorumluluklarınızın peşinde koşmanızı etkiliyor. Nitekim bu konularda sezginizle daha iyi temas kurmak için bir mola vermek sizi yeniden yönlendirmeye yardımcı olabilir. Bu süreçte yeni ve gelişmiş ilham kaynakları bulabilirsiniz. Biraz yönünüzü şaşırtan veya kafa karıştırıcı bir zaman olabilir ancak akışa uymak ve bu noktada her şeyi bilmeniz gerekmeyebileceğini kabul etmek, ilerlemenize yardımcı olabilir.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sevgili Oğlak, bugün atmosferde bir değişiklik ihtiyacına işaret ediyor. Nitekim gün, algılarınızın üzerine geçici bir perde çekebilir ve neye inanacağınızı sorgulayabilir veya odaklanmakta zorluk çekebilirsiniz. Yanlış bir bilgi dolaşıyor olabilir ve sizi gitmek istediğiniz yere götürmeyen kısır iletişimlere bir eğilim vardır. Sis dağılana ve gerçeklerden emin olana kadar bir söz vermemeye veya bir konu hakkında çok erken konuşmamaya dikkat edin. Bir ilham eksikliği sizi özellikle dikkat dağıtıcı şeylere karşı hassas hale getirebilir ve bu da işleri halletmeyi zorlaştırır ancak geçicidir ve beklentilerinizi yeniden gözden geçirme fırsatı yaratır. Beklentiler bazen mükemmel anları mahvedebilir, bu nedenle işleri gerçekçi tutmak için elinizden gelenin en iyisini yapın.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Bugün, eviniz veya kişisel hayatınıza özel ilgi göstermenizi teşvik ediyor, sevgili Kova. Ev içerisinde faydalı bir şey yapmak bugün duygusal bir ihtiyacı karşılayabilir. Ayrıca şimdi, zamanınızı, kaynaklarınızı ve enerjinizi nereye yatırdığınız konusunda daha dikkatli olmanız ve belirsiz çabalara karşı tetikte olmanız akıllıca olacaktır. Önemli finansal işlemleri ertelemek en iyisidir. İlişkilerde sınırlar belirsiz olabilir. Bir kişinin, projenin veya ilişkinin yanlış, idealize edilmiş bir imajına tutunmamaya dikkat edin. Netlik için zorlamak yerine bekleyin ve maddi olanlarınızı korurken ruhsal ihtiyaçlarınıza daha fazla dikkat etmeye karar verin. Bunu yapmak için uygun ortam olduğunda yaratıcı tarafınızı kullanın!

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Bugün merakınızı artırıyor ve çeşitlilik arzunuzu güçlendiriyor, sevgili Balık. Nitekim, insanları ve durumları gerçekçi bir şekilde göremiyor olabilirsiniz. Birisi size kesin bir yanıt için baskı yapıyor gibi görünüyorsa, kaçmak isteyebilirsiniz. Sizi hayal kırıklığına uğratanlardan çok, sizi ilham veren hayallere bağlanmak çok daha iyi olduğundan, mevcut planlarınızda görebileceğiniz boşluklardan korkmayın. Eğer ilham ihtiyacınızı ve mutluluk hedeflerinizi görmezden geliyorsanız, şimdi onlara biraz ilgi göstermenin zamanı geldi.

Editör: Haber Merkezi