Instagram'dan emsal karar o yaşın altındaki kullanıcıların hesapları gizlenecek Instagram'dan emsal karar o yaşın altındaki kullanıcıların hesapları gizlenecek

Haftanın beşinci günü olan Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık olarak 12 burcun günlük yorumları ile sizi neler bekliyor öğrenebilir ve önlem alabilirsiniz. İşte, 20 Eylül Cuma gününün burç yorumları…
KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sevgili Koç, ekstra dinlenmeye, sessizliğe veya özel zamana duyulan ihtiyaç bu günlerde kesinlikle daha belirgin. Nitekim yoğun bir zaman ve bir denge bulmak ideal olacaktır. Bugün ayrıca işinize ve para kazanma veya yönetme şeklinize yeni yaklaşımlar teşvik ediyor. Pratik konulara yeni bir ışık altında baktığınızda sorunları çözmek sizin için kolay bir hale geliyor. Şu anda sizin için sessiz zamanlar doğru olsa da bakış açınızı iyileştiren bazı çok olumlu, ileriye dönük etkileriniz aktif.
BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sevgili Boğa, şu anda bir arkadaşlık veya aşk meselesi hakkında gömülü duygularla karşı karşıya olabilirsiniz. Duygularınızı serbest bıraktıkça, muhtemelen arınmış ve güçlenmiş hissedeceksiniz. Gözleriniz, kaçındığınız veya bir kenara ittiğiniz bir şeye açılıyor. İlerlemeye ve gelişmeye odaklandıkça başkalarına ve projelerine yaklaşımınızıdeğiştirebilirsiniz. Şu anda özellikle çekicisiniz, başkalarının dikkatini çekiyorsunuz. Bugün oldukça fazla enerji var ve hedeflerinize ulaşabileceğiniz konusunda güçlü bir hissiniz var. Romantik ve yaratıcı olarak iyi bir formdasınız. Bir sıçrama yapma veya risk alma dürtüsü güçlü.
İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Bugün kariyeriniz veya uzun vadeli hedefleriniz hakkında anlamlı farkındalıklar için güçlü olabilir, sevgili İkizler. Geleceğiniz üzerinde spot ışığı var ve bir dönüm noktası işleri ilerletmenize yardımcı olabilir. Yine de gün, ileriye dönük olmasının yanı sıra, dikkatinizi iç dünyanızı veya ev hayatınızı yenilemeye çeviriyor. Hoş bir tempo değişikliği getirebilir. Ev hayatınızı iyileştirmenin yeni yollarını düşünebilirsiniz, bu da hedeflerinizi takip etmeniz için sizi özgürleştirir. İçinizde ileriye doğru hareket ettiğiniz ve geçmişin olumsuz unsurlarını geride bıraktığınız konusunda iyi bir his var. Aynı zamanda, geçmişi ve bunun sizi şimdide nasıl etkilediğini keşfetmek de faydalıdır. Bu nedenle, olayları incelemek ancak üzerinde durmaktan kaçınmak mantıklıdır.
YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Bu günlerde gün yüzüne çıkan konular, bir konu hakkındaki bakış açınızı değiştirebilir, sevgili Yengeç. İhtiyaçlarınız ve hislerinizle temasa geçme zamanı. Zihninizi genişletme isteğiniz de güçlü. Sınırlar ve öncelikler belirlemek mantıklı ancak gelen farkındalıkların ve keşif heyecanının tadını çıkarmayı da kaçırmayın. Bugün etkileşimler güçlendirici, coşkulu ve canlı olabilir. Fırsatlar arkadaşlarınızdan veya iletişimleriniz aracılığıyla gelebilir. Sıra dışı fikirleri denemeye isteklisiniz, farklı ilişki ve iletişim yollarını keşfetmek tatmin edici olabilir. Şimdi açık fikirli olmak, fırsatları belirlemek ve yeni ilgi alanları keşfetmek kolaydır. Olağanüstü yaratıcısınız ve başkalarına benzersiz niteliklerinizi göstermekten korkmuyorsunuz.
ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Bugün, duygusal ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurarak hayatınızı tamamlamanız gerektiğini hatırlatıyor sevgili Aslan. Bugün, finans ve iş konusunda bir öncü gibi düşünüyorsunuz. Kısıtlayıcı koşullardan kurtulmanıza yardımcı olacak ve sonunda daha fazla özgürlüğe yol açacak bir fırsat ortaya çıkabilir. Daha yeterli hissetmenin yeni yollarını arıyor olabilirsiniz. Para durumunuz ve öz değeriniz odakta ve olumlu değişiklikler yapabileceğiniz konusunda güçlü bir hissiniz var. Büyülü yollarla, hem istikrar hem de yenilik ihtiyacınızı ele alıyorsunuz. Hayatınızdaki önemli bir kişiyle aynı sayfada olduğunuzu görmek de şu anda tatmin edici olabilir.
BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Bugün genellikle hayatınıza dair yeni bir bakış açısı kazanmakla ilgilidir, sevgili Başak. Kişisel planlarınıza ve ilgi alanlarınıza enerji harcamak için önemli bir zaman olsa da genellikle hayatınızdaki özel insanların desteğinden faydalanabilirsiniz. Bugün insanları hayatınızdan uzaklaştırmadan bağımsızlığınızı ifade etme cesaretini göstermek için iyi bir zaman olabilir. Özgünlüğünüz ve benzersiz bakış açınız sizin için çalışıyor! Rutin olmayan aktiviteler şu anda en iyi şekilde gidiyor ve güçlü bir şey öğrenebilirsiniz. İletişim projeleri, öğrenme ve ulaşım büyüme alanlarıdır. Gerçekten de her zamankinden daha canlı, değişime ve ilerlemeye açıksınız. Etrafınızdaki dünyanın daha fazla katmanını gördüğünüzü hissediyorsunuz.
TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Bugün size enerji veriyor sevgili Terazi, zihninizi yeni olasılıklara açıyor. Bu motivasyon çoğunlukla içinizde veya kişisel yaşamınızda gerçekleşir. Derinlerden gelen hisler, bazen şaşırtıcı olanlar, ortaya çıktıkça keşifleriniz hakkında oldukça mutlu hissedebilirsiniz. Önemli duygusal veya ruhsal değişiklikler yapmanın zamanı geldiğine dair güçlü bir hissiniz olması muhtemeldir. İç dünyanız canlanıyor ve cevapları içinizde arama eğilimindesiniz. Bugün davranışlarınız veya başkaları hakkında ani içgörüler elde edebilirsiniz ancak bunları paylaşmak için o kadar hızlı olmaya gerek yok. Şu anda açık bir zihin anahtardır ve geçici olarak kendinize saklasanız bile keşifler konusunda oldukça mutlu hissedebilirsiniz!
AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Bugün yaratıcılığınız veya fikirleriniz için özel ilgi görebilirsiniz, sevgili Akrep veya bir kişi veya durum için hislerinizi fark edebilirsiniz. Bugün sizi olasılıklara açık olmaya ve bir partner veya arkadaşla ilgili değişiklikler yapmaya davet ediyor. İlişkilerinizde sürprizler veya değişiklikler şimdi gerçekleşebilir ve bunlar sizi yeni şekillerde düşünmeye ve etkileşime girmeye sevk edebilir. Sosyal hayatınız oldukça hareketli olabilir ve işler iyiye gidiyor! Bir partner, özel bir rüya veya arkadaşla ilgili yeni veya farklı fikirlerle ilgileniyorsunuz. İçten dışa doğru içgüdüsel bir değişim ihtiyacı bugün sizinle. Eskimiş tutumlar gitmeli ve şu anda gerçekleşen olaylar bu gerçeği vurguluyor.
YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Bugün, yenilikçi fikirleri veya yöntemleri teşvik eden bir atmosfer var sevgili Yay. Biraz cesaret, sınırların ötesine geçmenize ve özgürleşmenize yardımcı olur; bu, özellikle geçmişten belirli sorunlar üzerinde duruyorsanız faydalıdır. Kariyer yolunuzda veya bir iş projenizde yeni gelişmeler ortaya çıkabilir ve gerçek bir ilerleme hissi vardır. Gün, hayatınıza hoş sürprizler getirebilir. Elbette, sağlıksız alışkanlıklarınızı geride bırakmak için özellikle motive olabilirsiniz. Ayrıca, pratik konular, kariyer veya uzun vadeli hedefler hakkında çığır açan düşüncelerin ve günlük hayatınızı paylaştığınız kişilerle güzel bir günün tadını çıkarma zamanıdır. Sizi geride tutan şeyleri yapma yollarına tutunmak istemezsiniz ve bugünün içgörüleri, gelişme arzusuyla bağlantı kurmanıza yardımcı olur.
OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Bugün, hayatınızı düzene sokmak için yapmanız gereken şeyler ile ruhunuzu besleyen ve sizi günlük koşuşturmacadan uzaklaştıran şeyler arasında daha iyi bir denge kurmak için iyi bir zaman. Son zamanlardaki gerginlikler, bugün sizi ilham bulmaya teşvik ettiği için kendinizi veya durumunuzu iyileştirmeniz için sizi motive edebilir. Örneğin, farklı inançlar veya ilgi alanları aracılığıyla insanlarla bağlantı kurmaktan hoşlanabilirsiniz. Öğrenmek, öğretmek veya bir konu hakkındaki anlayışınızı genişletmek için iyi bir ruh halinde olabilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanma veya hatta biraz gösterme zamanı olabilir. Kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade edebilir ve güzel sonuçlar için korkunun ötesine geçebilirsiniz.
KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sevgili Kova, bugün para durumunuzun veya kaynaklarınızın çok daha fazla farkında olabilirsiniz ve iyileştirmeler yapmak için mükemmel fikirlere sahip olabilirsiniz. Her zamanki endişelerinizden biraz olsun uzaklaşmak sorunları geride bırakmanıza yardımcı olabilir. Bugün sizi motivasyonlarınıza ve arzularınıza uyum sağlamaya teşvik ediyor. Parayla veya bir ilişkideki daha derin dinamiklerle ilgili işleri yoluna koyma fırsatları ortaya çıkıyor. Ev ve aileyle ilgili hoş sürprizler olabilir ve duygusal veya ev içi meselelerle ilgili sorun çözme odaklı ve olumlu olabilir. Aile veya evle ilgili bir konuda tatmin edici bir ilerleme olabilir. Kalp meseleleri gelişebilir ve titreşimlerin tadını çıkarmak için zaman ayırmak iyi bir fikirdir. Eski sorunlara ve aile ilişkilerine yeni yaklaşımlar keşfetmek için iyi bir konumdasınız.
BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Bugünlerde, benimsemediğiniz duygular artmaya meyilli, sevgili Balıklar. Bu da sizi öz farkındalık için zaman ayırmaya zorluyor olabilir. Bir ilişki veya iletişim probleminde ilerleme olabilir. Son zamanlardaki engeller bugün yaratıcı düşünmeyi ve yeni yaklaşımları teşvik edebilir. İlişki kurma ve iletişim kurma konusunda yeni yaklaşımlar düşünün. Birilerine danışmak da çözümler bulmanıza yardımcı olabilir. Meselelere açıklık ve dürüstlükle yaklaşma isteğiniz büyük bir fark yaratır. Önümüzdeki haftalarda, yaratıcı girişim ve iş birliği için harika bir formda olacaksınız. Kim olduğunuz ve ne istediğinizi takip etmek için yeni bir cesaret bulacaksınız.

Editör: Haber Merkezi