Haftanın üçüncü günü olan Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık olarak 12 burcun günlük yorumları ile sizi neler bekliyor öğrenebilir ve önlem alabilirsiniz. İşte, 18 Eylül Çarşamba gününün burç yorumları…

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sevgili Koç, bugün kendinizi çok fazla zorluyorsanız, yavaşlamanızı nazikçe hatırlatıyor. Dengeyi bulma zamanı. Geçmişteki bir sorunla ilgili hisler inkar edilemez hale gelir veya daha önce gizli veya saklı bir konu ortaya çıkar. Bir adım geri çekilip bazı şeyleri yeniden değerlendirmek mantıklıdır. Gün, iş ve dinlenme dengenizi düzeltmeniz için sizi zorlayabilir. Fiziksel sağlığınıza dikkat ederken duygusal sağlığınızı unutmayarak, iyileşmek için zaman ayırma ihtiyacının aktif olarak farkına varabilirsiniz. Ayrıca, artık sizin için işe yaramayan ve gelecekte değişmesi gereken durumlara ilişkin büyük sezgilerin ve yoğun farkındalığın zamanı olabilir. Nitekim, kapsamlı kararlar alma zamanı değil. Bunun yerine, bu, hislerinizi, içgüdülerinizi ve önsezilerinizi tanıma ve ardından işleri ele almak için bir planın yavaş yavaş ortaya çıkmasına izin verme zamanıdır.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sevgili Boğa, bugün aşk ve arkadaşlık konusunda hayatınızda yeni ve uzun vadeli bir tema getiriyor. Arkadaşlıklarınızı, ilişkilerinizi ve hedeflerinizi tamamen yeni bir şekilde göreceksiniz. Yavaş yavaş yaratıcı ortamlar aracılığıyla kendinizi ifade etmeye olan ihtiyacınızın farkına varıyorsunuz. Bu tutulma, hayatınızın işlevsiz veya tatmin edici olmayan alanlarını vurgulamanın bir yolunu buluyor. Gün ayrıca, dikkatinizi kişisel yaşamınıza ve dışarıdaki sorumluluklarınıza dengelemeniz için sizi zorluyor. Örneğin, bir aşk ilişkisine arkadaşlıklarınızı zedeleyecek kadar fazla ilgi gösterdiyseniz, değişiklik yapmanız gerektiğini görmeye başlayacaksınız.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Bugün yaptığınız keşifler duygusal olarak yüklü olabilir sevgili İkizler. Hatta sizi yeni bir yöne motive eden bir şey keşfedebilir veya profesyonel yaşamınızda yeni bir heyecan ve motivasyon dalgası yaratabilirsiniz. Kariyerinizle veya önemli bir yaşam hedefinizle ilgili bir konuyu aydınlatabilir ancak aynı zamanda bazı bilgileri geçici olarak saklıyor veya önemsizleştiriyor olabilir. Bu nedenle, duygularınızı dinleyin ancak yargıda bulunmak için bekleyin. Ani tepkilere dikkat edin, çünkü bunlar hayal edebileceğinizden daha etkili olabilir. Rüyalarınız, sezgileriniz ve öngörüleriniz duygularınızı çözmenize yardımcı olabilir.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Bugünkü dünya görüşünüzü değiştirmek, seçimlerinizi, kararlarınızı etkilemek için güçlüdür, sevgili Yengeç. Gerginlikler olası ancak motive edicidir. Gün duyularınızı harekete geçirir ve birçok meseleyi aydınlatabilir. Gömülü duygular ve arzular şimdi güçlü şekillerde ortaya çıkabilir. Zihninizin genişlemesi için ihtiyaçlarınızı görmezden geldiyseniz, koşullar şimdi sorunu zorlama eğilimindedir. Uzun zamandır uğraştığınız bir iş şimdi çiçek açabilir. Şu anda öğrenmeniz, yapmanız veya anlamanız gerekenler konusunda bunalmış hissedebilirsiniz ancak bu hoşnutsuzluk sizi anlamlı iyileştirmeler yapmaya teşvik edebilir. Bunları işlemek ve sindirmek için zaman ayırın çünkü bazı şeyler büyüse de diğerleri gizlidir veya önemsizleştirilmiştir ve dengeli bir bakış açısına ulaşmak zaman alabilir.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Bugün, finansal bir konuyla ilgili bir değişiklik yapmak için güçlüdür, sevgili Aslan. Geçmişi yeni bir ışıkta görmek, bir değişiklik yapma konusunda güçlü bir arzuyu ateşler. Size borçlu olunan veya size gelen bir borç dikkat gerektirebilir. Ayrıca değerinizi savunmanız ve onurlandırmanız için sizi zorlayan bir olay şimdi ortaya çıkabilir. Bu tutulma sizi paylaşma, verme ve alma, güç dinamikleri, sahip olma, samimiyet ve finansla ilgili konulara uyandırır. Finansal ve duygusal destek veya bağımlılıklarınızla ilgili aydınlanmalar olabilir. Elbette, bir kişi, ilişki veya durum hakkında şişirilmiş duygularla uğraşıyor olabilirsiniz. Şu anda deneyimlediğiniz aydınlanmalar veya hoşnutsuzluk, bu doğrultuda önemli değişiklikler yapma yönünde topu yuvarlamaya başlayabilir.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sevgili Başak, bugün birine karşı hislerinizle yüzleşmeniz veya göz ardı ettiğiniz veya bir kenara attığınız ihtiyaçlarınızı fark etmeniz için iyi bir zaman olabilir. Yanlış anlaşılmalar veya çatışmalar gibi bazı sorunlar mümkündür. Hislerinizi dinleyin ancak dikkat dağınıklığı yaşarken karar vermeyin, bekleyin. Olumsuz duygular artarsa, sizi iyileştirmeler yapmaya motive ederler. İlişkiler değişiyor ve bu, başkalarına olan ihtiyaçlarınızın daha belirgin hale geldiği bir zamandır. Bu süreçte, ilişki ve bağımsızlık ihtiyaçlarınızı keşfedeceksiniz ve bu ihtiyaçların bazen çatıştığını görebilirsiniz. Zaten amaç, bağımsızlığınıza saygı gösterirken sağlıklı ilişkiler sürdürmenizi sağlayan bir denge bulmaktır. Şu anda yaşanan olaylar ve duygular, kendinizi keşfetme ve dengeye ulaşma yolculuğunu başlatıyor gibi görünüyor.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Bugün, hoşnutsuzluk ve tatminsizlik yaratabilecek yeni bir dizi olayı başlatıyor ancak aynı zamanda sizi gelişmeye motive etmek için de iyi fırsatlar sunuyor. İş, sağlık ve rutinler veya alışkanlıklar artık odak noktasında. Hayatınızı daha iyi bir düzene sokmak için biraz mücadele gerekebilir ve bunu yapmak gerçekten önemlidir. Önümüzdeki birkaç haftalık süreçte içinde iş/dinlenme, duygusal ve fiziksel sağlık arasında denge kuracaksınız ve şu anda gerçekleşen farkındalıklar bu süreci hızlandırabilir. Zihinsel ve fiziksel olarak sizin için neyin sağlıklı olduğuna özel olarak dikkat etmeyi hedefleyin. Ayrıca, hayatınızın başka bir bölümünü büyütmek için bazı şeylerin önemsizleştirildiğini veya gizlendiğini ve etkili kararlar vermeden önce gözlemlemenin ve kavramanın daha iyi olduğunu düşünün.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Bugün, hayatınıza romantizm, yaratıcılık veya hobilerle ilgili yepyeni bir tema getiriyor, sevgili Akrep. Sosyal hayatınızda veya yaratıcı bir projede büyük bir dönüm noktası olabilir. Bazı engellerinizi bir kenara bırakıp kalbinizi dinlemenin zamanı. Bir kişi, ilişki veya proje hakkındaki daha derin, gömülü hisleriniz şimdi bir sel gibi üzerinize gelebilir. Bir şeyi bırakmanın, akan yeni bir yaratıcılığa yer açması da mümkün. Yine de tutulma enerjisi hayatınızın bir alanı hakkında önemli şeyleri ortaya çıkarabilirken, bazı şeyler önemsizleştirilir, gizlenir ve nesnellik henüz sizinle değildir. Şimdi ortaya çıkan aydınlanmalardan, hayatınızı iyileştirme misyonu ortaya çıkabilir ancak bu biraz zaman alabilir.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Bugün, yaşam koşullarınız veya düzenlemelerinizle, kişisel yaşamınız, duygusal dünyanız, eviniz veya ailenizle ilgili duyguları harekete geçiriyor, sevgili Yay. Şimdi profesyonel ve kişisel yaşamınız arasında daha iyi bir denge bulmak hayatınızda yeni bir tema olacak. Evde onarımlar, taşınmalar, aile dramaları, değişen yaşam koşulları hakim olabilir. Kendinizi eski, yıpranmış tutumlardan kurtarmanın inanılmaz derecede faydalı olduğu bir zamandır. Gün, ailenize olan ihtiyacınızı fark etmekle ilgili olabilir veya kişisel hayatınızın biraz ilgiye ihtiyacı olduğunu fark edebilirsiniz. Kendinize yeniden odaklanabilir ve kariyerinizde veya yaşam yolunuzda yön değişiklikleri yapabilirsiniz çünkü mevcut durumunuzdan hoşnutsuzluk belirgin olabilir.

Çarşı ve Mahalle Bekçiliği alımı başvuruları başladı mı? EGM ve PA bekçilik başvuru şartları Çarşı ve Mahalle Bekçiliği alımı başvuruları başladı mı? EGM ve PA bekçilik başvuru şartları

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Bugün, günlük işlerinize daha iyi bakmanız gerektiğine dair ani bir farkındalık getiriyor, sevgili Oğlak. Bu günlerde bolca evrak işleri veya halledilmesi gereken işler olabilir. Günlük işlerinizi iyileştirme ihtiyacınız rutini bozma ihtiyacınızla rekabet ettiğinden biraz gerginlik yaşayabilirsiniz. En iyi sonuçlar için mantık ve duyguyu dengelemeye çalışın. Başkalarıyla ilişkilerinizde kararlı ve samimi olun ancak aceleci sözlerden ve hareketlerden kaçının. Gün, duyularınızı harekete geçirir ve bir aydınlanmaya yol açabilir. Hareketleriniz ve iletişimleriniz konusunda çok aceleci olmamaya çalışın ve bu şeyin sizi başlangıçta yavaşlatıyor gibi görünse bile ileriye itmek için tasarlandığını unutmayın.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sevgili Kova, bugünün enerjileriyle, para meselelerini çevreleyen bir kaos yaşamak mümkün. Durumları nasıl ele aldığınıza dair bazı içsel pişmanlıklar ve belki de bunların sizi rahatsız edeceğine dair bir korku olabilir. Mali durumunuzu yeniden düzenlemek için güçlü bir dönem önünüzde ancak önemli kararlar alırken acele etmeyin. Gün; paranız, değerleriniz, kıymetli eşyalarınız, kaynaklarınız ve yeteneklerinizle ilgili bir dönüm noktasını işaret ediyor. Şu anda keşifler mümkün, varlıklarınız veya işinizle ilgili önemli bir farkındalık biraz dikkat gerektiriyor. Şu anda ortaya çıkan huzursuzluk veya hoşnutsuzluk, paranızı, yeteneklerinizi veya diğer kaynaklarınızı yapma, harcama ve paylaşma konusunda temel değişiklikler için sizi motive etmeye başlayabilir.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sevgili Balık, bugün sizi yeni bir yola sokabilecek bir konu hakkında güçlü hisler olduğunu fark ediyorsunuz. Hayat planınız, sağlığınız ve tutumunuz veya görünümünüz hakkında inanılmaz keşifler yapacaksınız. Bu dönemde bağımsızlık ve ilişki konularını özellikle uğraştırıcı bulabilirsiniz. Şu anda iç çelişkiler muhtemel olsa bile, bu olumlu bir değişime ihtiyaç olduğunu fark etme zamanı. Duygular hükmetmek istiyor gibi görünüyor ve şu anda yapılan keşifler, zaten var olan ancak gömülmüş veya görmezden gelinmiş şeyler veya hislerle ilgili. Ani dürtülerin ve arzuların duygusal gerçeklerden çok içsel huzursuzlukla ilgili olabileceğini akılda tutarak, sonuçlara varmak için daha fazla zaman ayırmak mantıklı.

Editör: Haber Merkezi