Haftanın ikinci günü olan Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık olarak 12 burcun günlük yorumları ile sizi neler bekliyor öğrenebilir ve önlem alabilirsiniz. İşte, 13 Ağustos Salı gününün burç yorumları…

20 EYLÜL BİM AKTÜEL İNDİRİMLERİ | BİM 20 Eylül Cuma aktüel kataloğunda bu hafta 20 EYLÜL BİM AKTÜEL İNDİRİMLERİ | BİM 20 Eylül Cuma aktüel kataloğunda bu hafta

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sevgili Koç, bugün görünüşte hiçbir sebep yokken, zaman zaman biraz gergin hissedebilirsiniz ancak bu duyguyu derinlemesine kazırsanız, öfke veya hayal kırıklığının birikmesine izin verdiğiniz alanları keşfedebilirsiniz. Bunları yüzeye yıkıcı olmayan bir şekilde çıkarmak kolay olmasa da bugün yapmanız gereken en önemli şey olacaktır. Sosyal hayatınızla veya romantik ilişkilerinizle ilgili baskılar, bu şeylerin kökeninde olabilir. İşin püf noktası, bu sorunları belirlemek ve bu enerjinin davranışınızı yönetmesine izin vermekten kaçınmaktır.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sevgili Boğa, bu günlerde maddi ihtiyaçlarınızı ve isteklerinizi takip etmek için daha fazla motivasyonunuz var. Ayrıca bugün, dünyanın size sunabileceğinden fazlasını isteme eğilimi olabilir. Özellikle kariyer konularında hayal kırıklığına uğradıysanız veya biraz kıskançlık hissediyorsanız, bunu yanlış kişilerden çıkarıyor olabilirsiniz. Eğer olumsuz duygularla sağlıklı bir şekilde başa çıkmak için zaman ayırmazsanız, beklenmedik ve hoş olmayan şekillerde yüzeye çıkabilirler. Geçmişten gelen bir şey özgüveninizi zedeliyor olabilir ve eğer öyleyse, şu ana dönmek ve geçmişi geçmişte bırakmak önceliğiniz olmalı.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Bugün size biraz daha fazla güç ve enerji kazandırıyor sevgili İkizler. Rutininizin, konfor alanınızın biraz dışında bir şeyler başarmak için iyi bir zamandasınız. Ayrıca arzularınızı daha yoğun bir şekilde hissediyorsunuz, bu da işleri karmaşıklaştırıyor. İlişkiler gergin olabilir ancak gerginlikler herkesin kabul etmeye istekli olduğu sorunlardan daha çok güç ve kontrolle ilgili olabilir! En iyi seçeneğiniz, akıl oyunları oynamayı reddetmek, dürtülerinizi yumuşatmaya ve ılımlaştırmaya odaklanmaktır. İnsanlar olgunluğun uzun takdir ederek sizin liderliğinizi takip edecektir!

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sevgili Yengeç, bugün özel konularda veya perde arkasındaki faaliyetlerde harekete geçmek için iyi bir zaman. Nitekim, hedeflerinize ulaşmak veya arzularınızı takip etmek için her zaman doğrudan bir yol olmayabilir. Anlaması veya tanımlaması zor olan öfke sorunları ortaya çıkabilir ve muhtemelen bunların kökeni birisiyle ilgili hayal kırıklıklarında olabilir. Ruhsal olarak biraz dengesiz hissediyorsanız, bu zaten zor durumda olan ilişkilerinizi iyice kötü etkileyebilir. Fazla enerjiyi veya duygusallığı spor ve sanat gibi daha yapıcı kanallara aktarmayı hedefleyin.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sevgili Aslan, bugün zaman zaman kendinizi güvende hissetmeyebilirsiniz. Gün, bastırılmış öfkeyi harekete geçirme eğilimindedir ve gerginlikler mümkündür. İş hayatınızda da özellikle sabırsız hissedebilirsiniz. İnsanlar sizinle işbirliği yapmıyorsa veya diğerlerinden daha fazla sorumlulukla aşırı yüklendiğinizi hissediyorsanız, bu sorunlu bir noktaya ulaşabilir. Birebir ilişkilerdeki gerginlikler güç oyunlarına dönüşebilir veya endişeler sosyal hayatınızdaki gerginliklerin kökeninde olabilir. Öz kontrolünüzü sağlamak ve enerjinizi sizin için faydalı bir şeye yönlendirmek böyle bir durumda kolay olmayacak ama size çok şey kazandıracak.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sevgili Başak, bugün oldukça çalışkan olabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için motive oluyorsunuz ancak genellikle onları ilan etmek yerine dikkat çekmeden takip etmekten hoşlanıyorsunuz. Uzun vadeli hedeflerinize ulaşmak için harekete geçmeye hazırsınız. Nitekim, varmak istediğiniz yere gitmek için acele ettiğiniz veya baskı altında hissettiğiniz zamanlar olabilir. Kariyer ve ev işi hedeflerini karşılama baskısı bunun kökeninde olabilir çünkü yeni fikirler ve projeler denemek istiyorsunuz ancak şu anda tüm uğraşlarınız için yer bulamıyorsunuz. Size gerçekten iyi gelmiyorsa, rutininizin bir kısmını bırakmayı düşünün.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sevgili Terazi, bugün korkuları ve endişeleri harekete geçiren çelişkili mesajlar ve olaylar olabilir. Hayatınızdaki insanlar biraz kontrolcü görünüyor. Şu anda güç oyunlarının kökeninde bir pozisyon, unvan veya kişiyi kaybetme korkusu var. Bir fikrin benimsenmemesi veya anlaşılmaması nedeniyle hayal kırıklığına uğrayabilir ve her şeyden uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Birinin aşıladığı korku, sizi bazı güzel şeylerden alıkoyabilir, bu yüzden buna dikkat edin. Gerçekte, gergin hissetmek keşfetmeye değer daha derin bir şeyin belirtisi olabilir. Şu anda zihninizin merkezinde yer almasına izin verdiğiniz şey konusunda seçici olun. Gün ilerledikçe ve hayatınıza daha basit, daha anlaşılır bir şekilde yaklaştıkça bu görev çok daha kolay hale gelir.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sevgili Akrep, bu günlerde bir ilişkide daha hassassınız ve küçük bir anlaşmazlık, takıntılı davranmanıza veya küçük sorunlardan bir kaos yaratmanıza yol açabilir. Bir konunun gerçeğine ulaşmak veya bir soruna cevap bulmak için motive olabilirsiniz ancak bu zaman, enerji ve belki de en önemlisi, huzurunuz pahasına olabilir. Başkalarının ışığınızı çalmasına izin vermekten kaçının. Korkularınızı veya hayal kırıklıklarınızı tetikleyen şeylerden ders çıkarın ancak daha huzurlu, kendinize karşı nazik bir zihin çerçevesine ulaşmak için çalışmayı hedefleyin. Enerjinizi korumak ve bir durumu gözlemlemek çok daha iyi olabilir. İç dünyanızda çözülmesi gereken çok şey var ve belki de bugün en çok ihtiyacın olan şey biraz alan.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sevgili Yay, ilişkileriniz bu günlerde her zamankinden daha fazla ilgi görüyor. Öfkenizi veya sabırsızlığınızı başkalarına yansıtmadığınızdan emin olun ve ani tepkilere özellikle dikkat etmeyi hedefleyin. İletişim veya ulaşım gecikmeleriyle ilgili huzursuzluk olabilir ancak sabırsızlık yalnızca sorunu daha da kötüleştirecektir. Bir sorunu zorlamaya çalışmak yalnızca hayal kırıklığına yol açacaktır, bu nedenle gerginliği veya kızgınlığı üretken bir şekilde serbest bırakmanın yollarını düşünün. Örneğin, enerjinizi biriyle kişisel olmayan bir sorunu çözmeye yönlendirmeye karar verebilirsiniz. Böylelikle gün, daha sorunsuz ilerler.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sevgili Oğlak, işiniz veya sağlık uğraşlarınız bu günlerde hayatınızda daha fazla öncelik kazanıyor. Şimdi iddialı veya zaman alıcı projelere girişmek için her zamankinden daha motive olabilirsiniz. Ayrıca bugün küçük sorunları büyütme veya bunlara takılıp kalma eğilimine dikkat etmeniz gerekecek. Dikkatli olmazsanız korkularınız sizi yönetebilir ve olmak istemediğin yerlere götürebilir. Para ve temel değerler şu anda zor konular olabilir. Kendinizi çok zorlamanın ve bunun sonucunda ortaya çıkabilecek stresin ilerlemenize yardımcı olmayacağını düşünün. Kendinize karşı daha iyi davranmayı hedefleyin.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sevgili Kova, duygularınız bugün oldukça yükseliyor ve bunları dışarı vurmak için sürdürülebilir bir yol henüz bulamamış olabilirsiniz. Arzularınızı yerine getirme konusunda bir aciliyet duygusu veya içinizdeki rekabetçi bir ısrar, kendinizi çok zorlamanıza veya başkalarıyla gereksiz yere çatışmanıza yol açabilir. Şimdi, kendinizden çok fazla şey bekliyor, itibarınızı veya bir unvanı kaybetmekten korkuyor olabilirsiniz. Somut dünyadaki çözülebilir bir soruna odaklanmak, enerjiyi yapıcı bir şekilde serbest bırakmanın mükemmel bir yolu olabilir. Bu şekilde, duygularınızın biraz soğumasına ve daha baş edilebilir olmasına izin verebilirsiniz.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sevgili Balık, bugün biraz alınganlık veya sinirlilik hali olabilir. Karmaşık olmayan şeyleri seçmek çok daha faydalı olabileceğinden, hedeflerinize ulaşmak için uzun, zorlu bir yol izlememeye dikkat edin. Yüzeyin altında demlenen gerginlikler her an ortaya çıkabilir. Sorunlar üzerinde biraz fazla duruyor olsanız bile, öfke veya kızgınlığın davranışınızı yönlendirmesine izin vermemek en iyisidir. Öfkeyle kalkan zararla oturur lafını unutmayın! Eğer aklınıza koyarsanız, bir konu hakkındaki gerçeği ortaya çıkarabilirsiniz ancak başkalarıyla yüzleşmeden önce buna hazır olup olmadığınızı düşünmeniz daha iyi olabilir. Aile ilişkileri biraz gergin olabilir ancak bu yalnızca geçicidir ve nihayetinde daha fazla hoşgörüye yol açabilir.

Editör: Haber Merkezi