Kadirlili hemşehrimiz Mehmet Orhun DÖĞÜŞÇÜ’ye veda…

Onu Kadirli Belediyesi Meclis üyeliğim döneminde tanımıştım. Aslında akrabamızmış.
Cığcık Köyünden çok değerli akrabam hemşehrimiz, Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfımızın üyesi, Mehmet Orhun DÖĞÜŞÇÜ kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.

CHP Osmaniye İl Başkanı DÖĞÜŞÇÜ, Irak’ın kuzeyinde Pençe Kilit Operasyonunda üst bölgeye bölücü terör örgütü tarafından gerçekleştirilen taciz atışı sonucu çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Kadir Dingil’in cenaze töreni için Çona köyüne gitmiştir.

Cenaze töreninde kortej yürüyüşü esnasında fenalaşan CHP İl Başkanı Döğüşçü, ambulansla Osmaniye Devlet Hastanesine kaldırılmıştır .

Hastanede kalp krizi geçirdiği öğrenilen DÖĞÜŞÇÜ Doktorlarımız tarafından tedavisi yapılarak yoğun bakım servisine alınmış, fakat gece saatlerinde hayatını kaybetmiştir.

Onun siyasi kişiliğinden çok insani yönü hep dikkat çekmiştir. Kadirli Kadınlar Meclisi faaliyetlerimizde desteklerini unutamayız. Vefatına hepimiz çok üzüldük.

Her bir vatandaşa saygıyla yaklaşan hemşehrimiz, memleketimiz Kadirli’ye büyük hizmetler vermiş, sivil halk ve diğer siyasi partiler tarafından da sevilen bir insandı.

Ve en önemlisi şu ki;
Siyasetiyle insanlığını birbirine karıştırmadan yürütebilen, tanıdığım ender insanlardan biriydi .
Ardında böyle güzel izler bırakarak gitmek her kula nasip olmaz.

Yüce Allahım sonsuz rahmet etsin mekanı cennet olsun. Osmaniye’nin Kadirlimizin başı sağ olsun. Ailesine ve tüm sevenlerine sabırlar diliyorum.