Ali CİHANGİR/Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti Başkanı


Osmanlı’yı yıkan İsrail Ajanları Yaşıyor mu?

Osmanlı’yı yıkan İsrail Ajanları Yaşıyor mu?


Babam, ben liseye giderken bir olay anlatmıştı, ona da köydeki bir hoca anlatmış. O günden sonra Türkiye’deki bazı İslami gruplara hep şüpheyle bakmışımdır.


İşte Babamın dilinden Osmanlıyı yıkma proje:


Osmanlıyı yıkmak için bir araya gelen batı şer grupları tek çarenin Osmanlıların ellerindeki Ku’an-ı Kerim’i almak olduğuna karar verirler. Peki bunu nasıl yapacaklar. Bu görev Yahudilere yani İsrail’e verilir. Projenin uygulama süresi 50-60 yıl gibi uzun bir süreyi hedefler. En zeki Yahudi çocukları seçilir, bunlar İslam dinini A’dan Z’ye öğrenirler. Tam donanımlı birer İslam alimi olurlar ve Osmanlı’nın değişik bölgelerine giderler. Gittikleri yerlerde yaptıkları konuşma ve sohbetleri, tavır ve davranışları halk tarafından büyük beğeni toplar. Ünleri bölgelere yayılır. İslami bir sorunları olduğunda bu hocalara gider halk. Zaman hızla akar ve bu hocalar artık fetva makamı olur.


Bu iş 5-10 yıl sürer. Sonra sözde hocaların asıl görevleri başlar. İzar giymek şart değil diyerek başlarlar ve İslami yaşam tarzının hemen hemen hepsini hurafelerle doldururlar. Ticaret hayatından insanları uzaklaştırmak için şu meslek Yahudi mesleği, şu Hıristiyan işi… Ve zamanla insanların İslam çizgisini değiştirmeyi başarırlar. Osmanlının elinden tabiri caiz ise Kur’an-ı almayı başarırlar. Zamanla bu sahte hocaların bir kısmı deşifre olur ama hepsinin deşifre olması mümkün olmaz.


Osmanlı yıkılır ve Türkiye Cumhuriyeti kurulur. Bu sahte hocalar şimdi ne oldu bilemem ama bugün, her iktidara geldiklerinde islama bir darbe vuran, Müslümanları ezen, üniversitelerde başörtülü öğrenciler için ikna odaları yapan, İmam Hatip Liselerini bitirmek için yapmadıklarını bırakmayanlar, başörtülü bir milletvekilini meclise girişinde “şu kadına biri haddini bildirsin” diyen zihniyete destek veren dini grupların durumu Babamın anlattıklarını aklıma getiriyor. Yoksa hala İsrail Ajanları Osmanlıyı yıkan o sahte hocalar gibi mi yetiştiriliyor ve hala gerçek Müslümanları kullanıyorlar mı!..


İnşallah yanılıyorumdur…