Güzel bir hafta sonunun ardından yeni bir haftaya ARC GOLD PLAZMA ile başlayacağız.

Cilt sorunu yaşamayan kadın neredeyse yok denecek kadar azdır. Ciltte lekelenme, akne, cilt pürüzleri, kırışıklık, ince çizgiler, göz kapağı düşüklüğü, yara VS gibi sorun yaşayan kişiler çok rahat bir şekilde bu işlemi yaptırabilir.

Cildi onarır, cildi toparlar.
Kahverengi lekeleri azaltır ve uygulama sonrası lekelenme meydana gelmez
Kişiye ve cilt tipine özel uygulama sağlar
Hızlı etkisi sayesinde cildi çabuk onarır ve toparlar. Kısa süreli memnuniyet isteyen kişiler yaptırabilir.

Tabi ki hamileler ve açık yarası olan kişiler için uygun bir işlem değildir.

Cildin daha taze ve genç gözükmesi için uzun vadeli olan mükemmel sonuçları olan bir işlemdir.
Aynı zamanda cildi sıkılaştırır, kırışıklık azaltır, ciltteki pürüzleri yok eder.
Göz altı morluğu ve şişliği için uygun yöntemdir.
Yaptıracağınız salonları ve yapacak olan uzmanı araştırıp, uzmanın bilgi ve deneyimlerini göz önünde bulundurmalısınız. İşlem ısılı bir işlemdir. İşlem sırasında ortaya çıkan ısı, dermis katmanındaki kolajenleri uyarır ve fibroplazinin tetiklenmesine yani vücudun yaralanmalara karşı gösterdiği iyileşme mekanizmanın çalışmasını sağlar.
Dekolte ve boyun bölgesinde oluşan çizgiler için idealdir.

Uygulamadan önce temiz cilde anestezi etkili krem sürülerek yarım saat kadar bekleme süreniz olacaktır. Ciltte herhangi bir alerjik reaksiyon durumunda uzmana söyleyip müdahale edilmesini sağlamalısınız.

Uyuşmanın etkisi ile işleme başlanır. Çok acısı olmayan kısa süreli işlemdir. Sonrasında dikkat edilecek hususlara mutlaka uymanız gerekir.

24saat cildi su ile temas ettirmemek gerekir. İyileşme süreci bitimine kadar cilde uzmanın verdiği ürün haricinde ürün kullanmamak gerekir. Makyaj asla yapılmamalıdır. Cilt hassaslaşacağı için mutlaka güneş kremini iki saate bir yenilememiz lazım. İşlem yapıldıktan sonra ciltte pullanma ve kuruluk meydana geleceği için sadece uzman kontrolünde verilen ürünler kullanılmalıdır. Güneş kremi asla ihmal edilmemelidir. 7 ile 10 gün sonra iyileşme oluşacaktır. Kabuklanmaya başlayan cildi sakın elle temas ederek soymaya çalışmayalım. Bu daha çok cilde zarar verip ciltte lekelenme meydana getirecektir. Kalıcı bir yan etkisi yoktur. Çok hızlı yenileme süreci olduğu için ciltte iz oluşturmaz.

En önemli unsur uygulama yapılan bölgede HİJYEN’e dikkat edilmesi gerekir.

Bu günlük bu kadar. Mutlu, sağlıklı ve pozitif bir hafta geçirmeniz dileğiyle sağlıcakla kalın.