19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu yaşandı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu yaşandı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Adana Bölge Müdürü Mustafa Yalınız, Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti’ni (CGC) ziyaret etti.
CGC Ali Türkmen Salonunda gerçekleşen ziyarette, basın mensuplarının yaşadığı sorunlar ve beklentileri konuşuldu.
CGC İkinci Başkanı Şükrü Tozluklu, bölge müdürü Mustafa Yalınız’a ziyaretten dolayı teşekkür etti.
Kentteki basın mensuplarının yaşadığı sorunlardan bahseden Tozluklu, bu konuda yaşanan sorun ve beklentiler, internet yasası, ilan almayan internet sayfalarının durumu konularda görüşlerini aktardı.
Sarı basın kartlarının özelliği hakkında görüşlerini anlatan Tozluklu, yerel medyanın yaygın medyanın omurgası olduğunu belirtti.
Tozluklu, yerel medyanın güçlenmesi için İletişim Başkanlığının yerinde çalışmalar yürütmesini önemsediğini sözlerine ekledi.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Adana Bölge Müdürü Mustafa Yalınız, yaşanan sıkıntıların ve sorunların kendilerine iletilmesini önemsediklerini söyledi.
Ziyarette, İletişim Başkanlığı Adana Bölge Müdürlüğü İletişim Uzmanı Emre Gök, Ulusal Medya Birimi Görevlileri Muhammed Said Doğru ve Halil İbrahim Aktaş da yer aldı.

Muhabir: Ümit KAHRIMAN