Vali Yılmaz, "Anadolu’yuz Biz" projesiyle Osmaniye’ye gelen öğrencileri kabul etti

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, "Anadolu’yuz Biz" projesi kapsamında Şanlıurfa’dan Osmaniye’ye gelen 17-23 yaş arasındaki 40 öğrenciyi kabul etti.

Güncel 25.06.2022 18:40:00 0
Vali Yılmaz,

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, "Anadolu’yuz Biz" projesi kapsamında Şanlıurfa’dan Osmaniye’ye gelen 17-23 yaş arasındaki 40 öğrenciyi kabul etti. 
Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından gençlerin tarihi ve kültürel mirasları tanımaları ve gönüllülük bilincini özendirici faaliyetlere katılmaları amacıyla yürütülen "Anadolu’yuz Biz" projesi kapsamında Şanlıurfa’dan Osmaniye’ye gelen 17-23 yaş arasındaki 40 öğrenci Vali Dr. Erdinç Yılmaz’ı ziyaret etti.
Valilik Ahmet Cevdet Paşa Toplantı Salonunda gerçekleşen kabulde Vali Dr. Erdinç Yılmaz öğrencilerle sohbet etti. Öğrencileri Osmaniye’de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Vali Dr. Erdinç Yılmaz, “Şanlıurfa'dan ilimize hoş geldiniz. Sizleri burada görmekten çok mutluyum. Proje kapsamında gerçekleştirdiğiniz faaliyetler çok güzel. Şehitliği ve Şehit ailesi ziyaret etmeniz çok anlamlı. Çünkü Türkiye'de en çok şehit veren Osmaniye'miz, bundan dolayı Osmaniye'mize Şehitler Diyarı diyoruz.” dedi. Proje'nin çok başarılı bir proje olduğunu ifade eden Vali Yılmaz, "İyi ki geldiniz, iyi ki varsınız. Hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi.
Vali Yılmaz, öğrencilere hediyeler verdi. Ziyaret, günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi. Proje kapsamında 23-26 Haziran arasında gerçekleştirilecek etkinliklerde Karaçay Mesire Alanı, Kastabala Antik Kenti, Karatepe Açık Hava Müzesi, Aslantaş Kamp Alanı, Şehitlik ve Şehit Ailesi ziyaretleri yer alıyor.
Osmaniye Valiliği