Vali Dr. Erdinç Yılmaz, gençlere hediye verdi

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, vatandaşların evlerini ziyaret etmeye devam ediyor.

Güncel 25.05.2022 11:11:00 0
Vali Dr. Erdinç Yılmaz, gençlere hediye verdi

Osmaniye Valisi  Dr. Erdinç Yılmaz, vatandaşların evlerini  ziyaret etmeye devam ediyor.
Vatandaşların evlerini  ziyaret etmeye devam eden Vali Dr. Erdinç Yılmaz, bu haftaki ziyaretinde iki çocuklu bir ailenin evine konuk oldu. 
Ziyarette Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Aykut Bulut ile Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Hüsne Çapar da yer aldı.
Ziyareti sırasında vatandaşımız, vatandaşımızın oğlu ve annesi ile bir süre sohbet ederek çocukların eğitim durumları hakkında bilgi alan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, gençlere hediye verdi.
Vali Dr. Erdinç Yılmaz, ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, vatandaşlarımızla sohbeti sırasında, vatandaşlarımızın iletmek istedikleri bir sorun ya da talepleri varsa yardımcı olmak için gayret gösterdiklerini belirterek, her zaman vatandaşlarımızın yanında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini söyledi. 
Vatandaşlarımızla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Vali Yılmaz, ziyaretlerinin devam edeceğini kaydetti.
        Vali Yılmaz’ı evinde konuk eden vatandaşımız ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek,“Sayın Valimizin ziyaretinden çok mutlu olduk, kendisine teşekkür ediyoruz” dedi. Osmaniye Valiliği