TÜBİTAK Başkanı, Tosyalı Holding tesislerini inceledi

TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, OKÜ Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun ile birlikte Osmaniye Organize Sanayi Bölgesini ziyaret etti.

Güncel 25.10.2022 13:11:00 0
TÜBİTAK Başkanı, Tosyalı Holding tesislerini inceledi

TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, OKÜ Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun ile birlikte Osmaniye Organize Sanayi Bölgesini ziyaret etti. Tosyalı Holding ARGE Merkezini ziyaret eden Mandal’a Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı çalışmalar hakkında bilgiler verdi. 
2022-2023 Akademik yılı açılış dersi vermek üzere Osmaniye Korkut Ata Üniversitesine gelen TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Rektör Prof. Dr. Turgay Uzun’u ve Osmaniye Organize Sanayi Bölge'sini ziyaret etti.
İlk olarak Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektör Prof. Dr. Turgay Uzun, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi’nde yürütülen bilimsel çalışmalar hakkında Prof. Dr. Hasan Mandal’a bilgi verdi. Rektör Prof. Dr. Uzun ve TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Osmaniye Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Tosyalı Arge Merkezi'nde ve Tosyalı Toyo Çelik Anonim Şirketi'nde Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı,  İskenderun Belediye Başkanı Suat Tosyalı, OOSB Yönetim Kurulu Başkanı Şerif Tosyalı, OOSB Müdürü Musa Gönül ve Tosyalı ARGE Merkezi ve Enerji Müdürü İbrahim Dere ile bir araya geldi ve sanayi tesislerinde incelemelerde bulundu.
Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, Tosyalı Arge Merkezi ve Tosyalı Toyo Çelik Anonim Şirketi'nin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
OKÜ