Yangın ev ve otomobillere sıçradı maddi hasar oluştu Yangın ev ve otomobillere sıçradı maddi hasar oluştu

Osmaniye Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti (CGC) Başkanı Ali Cihangir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Toprakkale Belediye Başkanı Bekirhan Uyutmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
CGC Başkanı Ali Cihangir ve Yönetim Kurulu Üyeleri Şükrü Tozluklu, Ümit Kahraman, Ersin Şimşek, Hüseyin Danış ve Bekir Burak Canbolat, 31 Mart yerel seçimlerinde Toprakkale Belediye Başkanı olarak seçilen Bekirhan Uyutmaz’ı ziyaret etti.
Toprakkale ile ilişkilerinin daha kuvvetli bir şekilde devam edeceğini ifade eden Başkan Cihangir; “ Bizler CGC olarak Toprakkale ve Toprakkale Belediyesi ile iletişimimizi daha güçlü ilerleteceğiz. Sadece Osmaniye haberleri girmeyip ilçe ayırmaksızın gazetelerimizde yer verdiğimiz gibi Osmaniye’mizin bir parçası olan Toprakkale ilçemizle bağlantımızı sürdüreceğiz. 31 Mart Yerel seçimlerinde Toprakkale Belediye Başkanı olarak seçilen Bekirhan Uyutmaz beye hayırlı olsun diyor çalışmalarında başarılar diliyorum.” Şeklinde konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Uyutmaz ise; “Halkın sorunlarını ve yaşanılanları duyurmakla görevli olan basın mensuplarına her zaman minnettarız. Bizlere hayırlı olsun ziyaretinde bulunan CGC Yönetimine teşekkür ediyorum.” Dedi.