Teknolojiden uzak, kitaba yakın etkinliği düzenlendi

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Genç Yeşilay Kulübü üyeleri Kütüphane Haftası nedeniyle, kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi.

Güncel 31.03.2022 14:40:00 0
Teknolojiden uzak, kitaba yakın etkinliği düzenlendi

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Genç Yeşilay Kulübü üyeleri Kütüphane Haftası nedeniyle, kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi. "Teknolojiden uzak, kitaba yakın" adıyla gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler güzel havada kitap okudu.
OKÜ Karacaoğlan yerleşkesinde gerçekleştirilen etkinliğe, OKÜ Akademik ve idari personeli ile Genç Yeşilay Kulübü üyeleri ve OKÜ öğrencileri katıldı. Düzenlenen etkinlikte teknoloji bağımlılığına da dikkat çeken Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü 4. Sınıf öğrencisi, Genç Yeşilay Kulübü Başkanı Zeliha Azırak, “İnsan bağımlılık noktasına bir anda gelmez, adım adım ilerler. Teknoloji bağımlılığı, bilgi eksikliğinden, bağımlılığın sonuçlarını bilmemekten veya önemsememekten, meraktan, bağımlı arkadaş çevresinden, can sıkıntısından, beğenilmeme korkusundan, karamsarlıktan ve hedefsizlikten kaynaklanabiliyor. Bağımlılıktan uzak durmak için düzenli spor yapmalı ve müzik aleti çalmalıyız.” dedi.
Kulüp üyeleri ve Üniversitemiz öğrencileri Genç Yeşilay Kulübü tarafından düzenlenen kitap okuma etkinliği dolayısıyla kulüp Danışmanı Öğr. Gör. Ahmet Loğoğlu'na ve kulüp başkanı Zeliha Azırak’a memnuniyetlerini ifade etti.
OKÜ