Sokağa çıkma kısıtlamasında temizlik seferberliği başlattılar

Kadirli Belediyesi yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınıyla mücadele kapsamında sokak, kaldırım, işyeri önleri ve apartman girişlerini deterjanlı suyla yıkadı.

Güncel 25.01.2021 13:26:00 0
Sokağa çıkma kısıtlamasında temizlik seferberliği başlattılar

Kadirli Belediyesi yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınıyla mücadele kapsamında uygulanan 54 saatlik sokağa çıkma kısıtlamasını fırsata çevirerek ilçedeki sokak, kaldırım, işyeri önleri ve apartman girişlerini deterjanlı suyla yıkadı.
Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan, “Koronavirüsle mücadelemizi her bir mahallemizde yürüttüğümüz detaylı temizlik çalışmalarıyla sürdürüyoruz. Sokağa çıkma kısıtlamasını fırsata çevirerek şehrimizi hem temizledik hem de dezenfekte ettik. Muhtarlarımızla koordineli bir şekilde yaptığımız bu çalışmalarımız salgın bitene kadar mahallerimizde aralıksız devam edecek” dedi. 
Kadirli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü 54 saatlik sokağa çıkma kısıtlaması boyunca vatandaşların sağlığı için köşe bucak temizlik yaptı. Belediye tarafından kurulan ekipler sokakların daha sağlıklı ve temiz olması amacıyla sokakları, kaldırımları, işyeri önlerini ve apartman girişlerini deterjanlı suyla yıkadı. 
Ekipler, sokakların insansız olması dolayısıyla rahat ve detaylı bir çalışması yürüttü.

Kadirli Belediyesi