Şehit ve Gazi Derneğinden Zafer Albay’a tebrik

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği, Osmaniye İl Jandarma Komutanı Albay Zafer Tombul’a yeni makamının ve yeni görev yerinin hayırlı olmasını diledi.

Güncel 15.08.2022 16:04:00 0
Şehit ve Gazi Derneğinden Zafer Albay’a tebrik

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği, Tuğgeneralliğe terfi ederek Manisa İl Jandarma Komutanlığı görevine atanan Osmaniye İl Jandarma Komutanı Albay Zafer Tombul’a yeni makamının ve yeni görev yerinin hayırlı olmasını diledi. 
Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şube Başkanı Durmuş Öksüz, Tuğgeneralliğe terfi ederek Manisa İl Jandarma Komutanlığı görevine atanan Osmaniye İl Jandarma Komutanı Albay Zafer Tombul’a yeni makamının ve yeni görev yerinin hayırlı olmasını diledi.
Albay Zafer Tombul, Cumhurbaşkanlığı'nın 2022/409 sayılı atama kararıyla Manisa İl Jandarma Komutanlığı'na atanırken, yerine Adana İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Albay Can Altundarak atanmıştı.
Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şube Başkanı Durmuş Öksüz, “Osmaniye İl Jandarma Komutanı Zafer Tombul Tuğgeneralliğe yükseldi. Osmaniyelilerin 'Amanos Kartalı' ismini verdiği Tombul'un yeni görev yeri ise Manisa oldu. İlimizde görev yaptığı süre içerisinde şehit ailelerine gösterdiği yakın ilgi ve alakasıyla bilinen ve başarılı çalışmalarıyla kamuoyunun sevgisini kazanan Tombul'a yeni makamının ve yeni görev yerinin hayırlı olmasını temenni ediyoruz.” dedi. 
Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şubesi