Şanlı'dan, Kahraman'a ziyaret

Osmaniye Şanlıurfalılar Derneği Başkanı Nusret Esen, Osmaniye Kahramanmaraşlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Güncel 11.09.2021 12:36:00 0
Şanlı

Osmaniye Şanlıurfalılar Derneği Başkanı Nusret Esen, Osmaniye Kahramanmaraşlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.
Yeni seçilen kurula yapılan hayırlı olsun ziyaretinde, Dernek Başkanı Esen'e yönetim kurulu üyeleri İsmet Şahin ve Selim Doğdu eşlik etti.
Ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Kahramanmaraşlılar Derneği Başkanı Mehmet Altun, yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi, " Osmaniye Şanlıurfalılar Dernek Başkanı Sn. Nusret Esen  ve yönetim kurulu üyeleri İsmet Şahin ve Selim Doğdu beyler  yeni seçilen yönetim kurulumuza hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Birliğimiz, dirliğimiz, beraberliğimiz daim olsun. TBMM tarafından Kurtuluş Savaşı sırasında verdiği destansı mücadeleyle büyük kahramanlık gösteren iki kentimizde İstiklal Madalyası ile taçlandırılmıştır. Her iki kentimiz de TBMM tarafından Kahraman Ve Şanlı unvanı verilmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle, kurtuluş mücadelemizin baş kahramanları olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, bu nadide her iki şehrimizin bağımsızlığını elde etmesinde canlarını feda eden aziz şehitlerimizi, bu cennet vatanın ebediyen hür ve bağımsız olması için bugüne kadar gözlerini kırpmadan  şehadete koşan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Ebediyete intikal eden gazilerimize Yüce Allah’tan rahmet, hayatta olanlara sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum." Şanlıurfalılar Derneği