Rektör Uzun’dan başarılı projelere tebrik

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, 5 farklı projenin bölümlerdeki temsilcileri öğretim üyelerini ve Dış İlişkiler Birimi personelini ağırladı.

Güncel 11.08.2022 15:16:00 0
Rektör Uzun’dan başarılı projelere tebrik

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, 5 farklı projenin bölümlerdeki temsilcileri öğretim üyelerini ve Dış İlişkiler Birimi personelini ağırladı. Rektör Uzun başarılı projelerin sahiplerini tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. 
Ziyarette, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Susran Erkan Eroğlu ve Doç. Dr. Mehmet Burhanettin Coşkun, Fen Edebiyat Fakültesi Doç. Dr. Ümmügülsüm Candeğer, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Ethem Çürük ve Dış İlişkiler Birimi Kurum Koordinatörü ve aynı zamanda Rektör Danışmanı Doç. Dr. Ceyhun Yükselir ile Dış İlişkiler Birimi  personeli yer aldı. 
Rektör Prof. Dr. Turgay Uzun, Türkiye Ulusal Ajans Başkanlığına sunulan toplam 94 proje arasından, 5 proje ile hibe almamızı sağlayan Öğretim Üyelerini ve Dış İlişkiler Birimini tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.
OKÜ