Osmaniye'de derbi heyecanı zirvede yaşandı

Osmaniyeli taraftarlar, derbi saatinde kentte bulunan kafelerde omuz omuza maçı izlediler.

Spor 22.11.2021 01:03:00 0
Osmaniye

Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi konuk ettiği maça Osmaniye'de de yoğun bir ilgi vardı. Maçı izlemek isteyen taraftarlar, kentte bulunan kafelere akın ettiler. 

Maçı yan yana, sırt sırta izleyen taraftarlar, dostluğu simgeleyen bir görsel verirken, maç içerisinde futbolcuların yaşadığı tartışmalarda, birlikte maç izleyen Osmaniyeli taraftarla birlik ve beraberlik görsellerini sürdürdüler. 

Derbilerde heyecanın zirvelere çıktığını, eğlenceli vakit geçirdiklerini söyleyen Osmaniyeli Fenerbahçe taraftarı Feridun Çelik, "Uzun zamandır bu maçı bekliyorduk. Zaman zaman çok kızdık takımımıza yaptıkları hatalardan dolayı ama sonunda çok büyük başarılara imza atmış Galatasaray taraftarını yendik. Bunun için çok mutluyuz. Ezeli rakibimizi yendik. Gururluyuz." diye konuştu. 

Maçın 90 dakikasında ve uzamasında heyecanın doruklarda olduğunu söyleyen Galatasaray taraftarı Mehmet Yıldız ise konuşmasında," Çok güzel bir maç oldu. Sonuçta bu bir derbi, bir yarışma. Bir kazanan olacaktı ama bu biz olamadık. Önemli olan heyecanlı bir maç izlenebilmekti. Galatasaray'lı oyuncularımız fazlasıyla güzel oynadı. Galatasaray'ıma güzel oyunu için teşekkür ediyorum. Fenerbahçe'yi ise, Galatasaray gibi çok büyük bir takımı yenebildikleri için tebrik ediyorum." ifadelerine yer verdi.

Derbilerin havasının çok farklı olduğunu söyleyen kafe işletmecisi Önder Çil ise"Her maç bizim için önemlidir ancak derbilerin havası çok başka oluyor. Heyecan zirvelere çıkarken, taraftarlarımızın omuz omuza maç izleyerek dostluk mesajları vermeleri bizi fazlasıyla mutlu ediyor. Oynanan Galatasaray- Fenerbahçe Maçında her zaman olduğu gibi taraftarlar birlikte maç izlediler. Maç sonunda Fenerbahçeli taraftarlar sevinirken onlarla yan yana yürüyen Galatasaraylı taraftarlar ise üzüntülerini yansıttılar. Hatta maçın ardından bir Fenerbahçeli taraftarın, Galatasaraylı taraftarı teselli ettiğine bile şahit olduk. Bizim amacımız taraftarlar birlik beraberlik içerisinde, dostça maç izleyip dostça ayrılsınlar." diye konuştu. Bekir Burak Canbolat