Osmaniye Tabipler Odası yeniden Kaya'ya emanet

Osmaniye Tabipler Odası başkanlık seçimini Dr.Asu Kaya Gedik kazandı.

Güncel 17.04.2022 21:42:00 0
Osmaniye Tabipler Odası yeniden Kaya

Osmaniye Tabipler Odası başkanlık seçimini Dr. Asu Kaya Gedik bir dönem aradan sonra tekrar kazandı.

Osmaniye Tabipler Odasında yapılan seçimde Dr. Asu Kayı Gedik ile Dr. Mehmet Koca Osmaniye Tabipler Odası başkanlığı için kıyasıya yarıştı. Seçimin sonucunda Dr. Asu Kaya Gedik 150 oy alarak bir dönem aradan sonra yeniden başkan seçilirken diğer aday Dr. Mehmet Koca ise 125 oy aldı.

Çarşaf liste ile gerçekleşen seçimde yönetim kurulu üyelerinden 4’ü Dr. Asu Kaya Gedik’in, 1 üye ise Dr. Mehmet Koca'nın listesinden seçildi.

Genel kurul öncesi “Sorumluluğumuz, sadece bugünün hekimlerine değil; yarının hekimlerinedir aynı zamanda… Tüm hekimlerin, tıp fakültesi öğrencilerinin sesi olacağız.” diyerek yola çıkan Dr. Asu Kaya Gedik, Nisan 2016 ile Ağustos 2020 arasında 2 dönem Osmaniye Tabipler Odası başkanlığını yürütmüş ve görev süresince bir çok alanda başarılı çalışmalara imza atmıştı. Ağustos 2020 genel kurulunda aday olmayan Dr. Asu Kaya Gedik, bir dönem aradan sonra arkadaşlarının da isteğiyle tekrar aday olmuş ve 18 Nisan 2022 tarihinde yapılan genel kurulla yeniden göreve getirilmiş oldu.

Osmaniye Tabipler Odası başkanlığına yeniden seçiler Dr. Asu Kaya Gedik ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun diyor, başarılar diliyoruz.