Önder “Söyleyecek çok sözümüz var”

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Osmaniye il kongresi BTP Genel Başkan Yardımcısı Lütfullah Önder’in katılımıyla gerçekleştirildi.

Politika 3.02.2022 12:48:00 0
Önder “Söyleyecek çok sözümüz var”

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Osmaniye il kongresi Genel Başkan Yardımcısı Lütfullah Önder’in yanı sıra MYK Üyeleri, Çevre il ve İlçelerden gelen il ve İlçe başkanları, siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda parti ve vatandaş katıldı.

Lütfi Arıkan'ın yeniden il BTP başkanı seçildiği kongrede konuşan BTP Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Lütfullah Önder, "Bu millete hizmet edeceğiz, vatanımıza hizmet edeceğiz ve bu şekilde de son nefesimizi kazanacağız diye düşünen kadroları yani Bağımsız Türkiye Partisi'ni seçmemiz lazım ki kaderimiz değişsin." dedi.

"Halk olarak kendi kaderimizi değiştirmek istiyoruz. Artık bu kötü gidişata, bu yoksul hayata son vermek istiyoruz. Bunun için partilere oy vereceğiz." diyen Önder şöyle devam etti; "Değerli arkadaşlar parti ismi değiştirmekle, hani mecellede bir kural vardır, bir şeyin isminin değişmesiyle hakikat değişmez. Bunun için bizim işin özünü değiştirmemiz lazım. BTP'nin her konuda söyleyecek sözü var, her konuda bir projesi, fikri var. Prof. Dr. Haydar Baş üstadımız, 'Bizim genel merkezimizde onlarca klasörle her konuda çözümümüz var. Sadece bu kitaptan ibaret değil' derdi. Dolayısıyla bir şeyleri değiştirmek istiyorsak yıllardan beri siyaset yapanları değil kirlenmemiş, bagajı dolu olmayan, siyaseti menfaat temin etmek için değil, Haydar Baş'ın da ifadesi ile kendi bireysel menfaatinin önüne vatan - millet menfaatini koyan kadroları seçmemiz lazım. Biz son nefes için siyaset yapıyoruz. Bu millete hizmet edeceğiz, vatanımıza hizmet edeceğiz ve bu şekilde de son nefesimizi kazanacağız diye düşünen kadroları yani Bağımsız Türkiye Partisi'ni seçmemiz lazım ki kaderimiz değişsin"

BTP Osmaniye İl Başkanlığı