OKÜ’de Müzik dinletisi ve Resim Sergisi etkinliği yapıldı

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi, Müzik Dinletisi ve Resim Sergisi etkinliği düzenledi.

Güncel 26.11.2022 14:53:00 0
OKÜ’de Müzik dinletisi ve Resim Sergisi etkinliği yapıldı

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi, Müzik Dinletisi ve Resim Sergisi etkinliği düzenledi. 
Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde OKÜ Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından gerçekleştirilen Müzik Dinletisi ve Resim Sergisi düzenlendi. Programa; OKÜ Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Altıntaş, akademik ve idari kadro ile öğrenciler katıldı.  Etkinliğin açılış konuşmasında Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Altıntaş yaparken Rektör Prof. Dr. Turgay Uzun ise sergide ve müzik dinletisinde emeği geçenlere ve tüm katılımcılara teşekkür etti. 
Etkinlikte Müzik bölümü çok sesli korosu tarafından sözü ve müziği Doç. Dr. Kaan Öztutgan' a ait olan Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Marşı da ilk kez seslendirildi. Büyük beğeni ile izlenilen ve dinlenilen OKÜ Marşı izleyicilerden büyük alkış aldı. 
OKÜ Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde gerçekleştirilen sergide yüksek lisans öğrencilerinin eserleri sanatseverlerle buluşurken, OKÜ Mimarlık Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Meyser Kaya, Doç. Dr. Kaan Öztutkan, Doç. Dr. Zülüf Öztutgan, Öğretim Görevlisi Ahmet Can Çakal ve Araştırma Görevlisi Ahmet Korkmaz öncülüğünde Sarı Gelin ve Tarantella, Yemeni ve Hasret, III numaralı süitin Andante bölümü, 1 ve 4 numaralı Roman Halk Dansları ve Danza del Molinero ve Liber Tango isimli eserleri seslendirerek müzik ziyafeti sundu.
Etkinlik, OKÜ Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi Araştırma Görevlisi Ahmet Korkmaz, Öğretim Görevlisi Ahmet Can Çakal, Doç. Dr. Kaan Öztutkan, Doç. Dr. Zülüf Öztutgan ve Dr. Öğretim Üyesi Meyser Kaya’ya Rektör Prof. Dr. Turgay Uzun tarafından teşekkür belgesi takdim edilmesi ile sona erdi.
OKÜ