Osmaniye Korkut Ata Üniversitesinde ‘’Teknoloji ve Rekabet Üstünlüğü: Geleceğin Meslekleri için Stratejiler’’ başlıklı seminer düzenlendi.


Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının Sektör Kampüste programı kapsamında Hava Elektronik Sanayii (HAVELSAN) ile OKÜ Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen seminere OKÜ Rektör Vekili Coşkun Özalp, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Ertaç Hürdoğan ve Prof. Dr. Hasan Demir ile akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

OSMANİYE  TOBB FEN  LİSESİNDE  PANEL  DÜZENLENDİ OSMANİYE TOBB FEN LİSESİNDE PANEL DÜZENLENDİ


Öğrencilere geleceğin meslekleri ve geleceğin liderlik yaklaşımlarının anlatıldığı seminerde, HAVELSAN Strateji Takım Yöneticisi Dr. Erol Yücel detaylı bilgiler paylaştı.
Dr. Erol Yücel, sunumunda savunma sanayii, stratejik düşünme ve öğrenme, teknoloji okuryazarlığı ve gelecekle ilgili öngörülere değinerek ilgi çekici önerilerde bulundu.

Teknolojinin hızla geliştiğini belirten Yücel, nitelikli insan gücünün ve fark yaratabilmenin rekabet ortamında önemli bir avantaj olduğuna vurgu yaparak ‘’Teknolojinin hızla geliştiği ortamda, stratejik ve farklı düşünme önemli bir rekabet gücünü temsil etmektedir. Teknolojiyi rekabet gücünü artıracak şekilde kullanmak önemlidir. Bu bağlamda kendinizi devamlı geliştirmeniz gerekmektedir. Hızla değişen ve gelişen ortamda, pozitif anlamda fark yaratabilmek ve bunları hızla sunabilmek çok önemli” dedi.


Soru cevap bölümünün ardından, etkinliğe yaptığı sunumla katkı sunan HAVELSAN Strateji Takım Lideri Dr. Erol Yücel’e teşekkür belgesi Rektör Vekili Prof. Dr. Coşkun Özalp tarafından takdim edildi.

Editör: Haber Merkezi