OKÜ ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında protokol imzalandı

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında Yüksek Lisans Programı işbirliği protokolü imzalandı.

Güncel 25.02.2022 19:31:00 0
OKÜ ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında protokol imzalandı

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında Yüksek Lisans Programı işbirliği protokolü imzalandı. Protoke göre Milli Eğitim Müdürlüğü personelleri kişisel ve mesleki eğitimleriyle ilgili olarak OKÜ Fen ve Sosyal Bilimler Fakültesi Tezsiz Yüksek Lisans programlarından faydalanabilecek.
Protokolün imza törenine OKÜ Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç ve Prof. Dr. Coşkun Özalp, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Ceyhun Yükselir, OKÜ Genel Sekreteri Recep Şen ve Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak katıldı.
İş Birliği Protokolüyle ilgili bilgiler veren OKÜ Rektörü Uzun; "İl Milli Eğitim Müdürlüğünde çalışan tüm personellerin kişisel, mesleki ve yönetsel niteliklerinin geliştirilmesi için OKÜ Fen ve Sosyal Bilimler Enstitüleri bünyesinde açılan tezsiz yüksek lisans programlarından yararlanılması konusunda iş birliği ile OKÜ personellerinin, OMEM’e ait sosyal alan, kurum ve personelden yararlanma şartlarını içerdiği gibi, yürürlüğe girdiği tarihten itibaren ilk defa kayıt yaptıracak adayları kapsayacaktır. Yüksek Lisans Programları İş Birliği Protokolü; her eğitim-öğretim yılında Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi tarafından belirlenen kontenjanlar dâhilinde, yüksek Lisans eğitimi için belirlenen bedelin İl Milli Eğitim Müdürlüğünde çalışan tüm personeller için %25 indirimli olarak ödenebilmesine imkân sağlamaktadır." ifadelerini kullandı
Kurumlarla yapılan işbirlikleriyle bu kurumlara daha faydalı olmak istediklerini belirten OKÜ Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, “İlimizde bulunan farklı kurumlarla yaptığımız güçlü ve kapsamlı iş birlikleri sayesinde kurumlarımıza yararlı olmayı amaçlıyoruz. Yüksek Lisans Programları İş Birliği Protokolü’nün her iki kurumun da yararına olacağına inanıyorum. Bu vesileyle Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile bir araya gelmiş olmaktan mutluluk duyduğumu belirtiyor, iş birliği protokolünün hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.
OKÜ