OKÜ, Kütüphane projesine katkıda bulundu

Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan "Her okula bir kütüphane" projesine katkıda bulunmak amacıyla kampanya düzenlendi.

Güncel 26.05.2022 16:32:00 0
OKÜ, Kütüphane projesine katkıda bulundu

Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan "Her okula bir kütüphane" projesine katkıda bulunmak amacıyla OKÜ Genç-İz Kulübü ve Osmaniye Meslek Yüksekokulu  Yönetim ve Organizasyon Bölümü İşletme Yönetimi Programı öğrencileri tarafından kampanya düzenlendi.
Kampanya nedeniyle, okul öncesi eğitime uygun kitaplar toplandı. Toplanan kitaplar OKÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri tarafından Çocuk Edebiyatı ve Medya dersi kapsamında incelendi ve uygun bulunan kitaplar tespit edilerek Yunus Emre Anaokulu'na teslim edildi. Yunus Emre Anaokulu yönetiminin ve öğretmenlerinin hazırladığı programa öğrencilerle birlikte katılan Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Abdurrahman Akman'a İşletme Yönetimi hocalarından Dr. Öğr. Üyesi Erkin Artantaş'a desteklerinden dolayı teşekkür eden Okul Müdürü Ümmet Döğüş ve Müdür Yardımcısı Özlem Oflazoğlu bu kampanyayı organize eden OKÜ Genç-İz Kulübü danışmanı ve Çocuk Gelişimi Programı Öğr. Gör. Celil Atasever'e de teşekkür ederek, plaket takdiminde bulundu.
OKÜ