OKÜ heyetinden Bölge Müdürlüklerine ziyaret

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, bazı kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret etti.

Güncel 24.11.2022 14:47:00 0
OKÜ heyetinden Bölge Müdürlüklerine ziyaret

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, bazı kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret etti. Ziyarette; kamu kurum ve kuruluşlarının faaliyet ve çalışmaları hakkında OKÜ yöneticilerine bilgi verildi. 
Adana’da bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Bölge Müdürlüklerine yapılan ziyarette; Rektör Prof. Dr. Turgay Uzun, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Coşkun Özalp, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Ceyhun Yükselir yer aldı. İlk olarak İletişim Başkanlığı Bölge Müdürlüğünü ziyaret eden OKÜ yöneticileri, göreve yeni atanan Bölge Müdürü Ali İmran Turgut’a hayırlı olsun dileklerini ileterek görevinde başarılar diledi. Turgut, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Rektör Uzun ve heyetine teşekkür etti. 
Daha sonra Anadolu Ajansı Adana Bölge Müdürlüğünü ziyaret eden OKÜ Rektörü Uzun ve beraberindekiler, Bölge Müdürü İbrahim Erikan’dan yapılan faaliyet ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. Rektör Prof. Dr. Turgay Uzun, Anadolu Ajansı (AA) Adana Bölge Müdürü İbrahim Erikan’a misafirperverliği için teşekkür etti.
Son olarak Devlet Su İşleri 6. Bölge Müdürlüğünü ziyaret eden OKÜ heyeti, DSİ Bölge Müdürü Ahmet Ersin Gökçe’den yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Rektör Prof. Dr. Turgay Uzun, misafirperverliği dolayısıyla DSİ 6. Bölge Müdürü Ahmet Ersin Gökçe'ye teşekkür etti. 
OKÜ