Öğretmenlerimizin anısına Mevlidi şerif okutuldu

Osmaniye’nin Düziçi İlçesinde 24 Kasım öğretmenler günü programı düzenledi.

Güncel 25.11.2021 08:49:00 0
Öğretmenlerimizin anısına Mevlidi şerif okutuldu

Osmaniye’nin Düziçi İlçesinde 24 Kasım öğretmenler günü programı düzenledi.
Düziçi Anadolu İmam Hatip Lisesi Mescidinde okul müdürü Namık Dinç sorumluluğunda, İlçedeki okullarından öğretmen ve öğrencilerin  katılımı ile Başöğretmen Ulu Önder Atatürk ve ebediyete intikal etmiş ve görevi başında şehit düşen öğretmenlerimizin anısına Mevlidi şerif okutuldu.
Düziçi Kaymakamlığı bahçesinde bulunan Atatürk Büstüne Düziçi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çelenk sunulması ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile çelenk sunma töreni sona erdi.
Karacaoğlan Kültür Merkezinde devam eden tören programı Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer'in 24 Kasım Öğretmenler günü mesajının okunması, Günün Anlam ve önemini belirten konuşmanın İlçe Milli Eğitim Müdürü Cuma Sağır  tarafından yapılmasının ardından 24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili İlçe Kaymakam Turgay İlhan’ın konuşma yaptı.
Düziçi Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğretmeni Özlem Çelik tarafından günün anlam ve önemi ile ilgili şiir okunması, Şehit Öğretmenler ile ilgili sunu gerçekleştirdi.
Stajyerliği kaldırılan öğretmenlerin Düziçi Cumhuriyet Anadolu Lisesi Türk Dili Edebiyat öğretmeni Nazmiye Şahan yönetiminde yemin töreninin yapılırken, Emekli olan öğretmenlere  "Hizmet Şeref Belgesi" verilmesi ve Resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile sona erdi.
Tören Programına,  Düziçi Kaymakamı Turgay İlhan, Belediye Başkanı Alper Öner, Jandarma Komutan Vekili Süleyman Uzunoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Tuncer Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cuma Sağır, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Kürşad Alparslan Akyüzlü, Nuh Coşkun, Burak Kısaoğlu, Mustafa Şeker, kurum müdürleri okul idarecileri ve öğretmenler katıldılar. Düziçi Kaymakamlığı