Mustafa İba’ya 80 numaralı forma

TVF Voleybol Erkekler 2.Ligi 5. Grubunda mücadele eden Düziçi İstiklal Voleybol takımını forması Düziçi Belediyesi Meclis Üyesi ve İş İnsanı Mutafa İba’ya takdim edildi.

Spor 19.02.2022 10:57:00 0
Mustafa İba’ya 80 numaralı forma

TVF Voleybol Erkekler 2.Ligi 5. Grubunda  mücadele eden  Düziçi İstiklal Voleybol   takımını forması Düziçi Belediyesi Meclis Üyesi ve İş İnsanı Mutafa İba’ya takdim edildi.
Erkekler 2.ligini lider olarak bitirip 27 Şubat 2022 tarihinde başlayacak olan Yarı Finallerde mücadele edecek olan  Düziçi İstiklal Voleybol  takımı hocası Ahmet Kırat tarafından İba’ya isminin yazılı olduğu 80 numaralı forma hediye edildi.
Düziçi Belediyesi Meclis Üyesi ve İş İnsanı Mutafa İba ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek  Düziçi İstiklal Voleybol  takımına başarılar diledi. 
Düziçi İstiklal Voleybol  takımı hocası Ahmet Kırat ise “Bizlere her zaman her konuda destek olan, Genç,  başarılı,  sevilen bir iş adamı ve siyasetçi olan Düziçi Belediye Meclis üyemiz sayın Mustafa İBA başkanımızı ziyaret ederek Düziçili Gençler adına teşekkür ederiz” dedi.