Müge Anlı ve Dostları’nın gönderdiği Kızılay Mobil Aşevi hizmete girdi

Ünlü sunucu ve yapımcı Müge Anlı’nın destekleriyle yapımı tamamlanan Müge Anlı ve Dostları Mobil Aşevinin bir yenisi de Osmaniye’de açıldı.

Güncel 13.04.2021 16:16:00 0
Müge Anlı ve Dostları’nın gönderdiği Kızılay Mobil Aşevi hizmete girdi

Ünlü sunucu ve yapımcı Müge Anlı’nın destekleriyle yapımı tamamlanan Müge Anlı ve Dostları Mobil Aşevinin bir yenisi de Osmaniye’de açıldı. Aşevi’nin açılışı Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz tarafından gerçekleştirildi. 
Türk Kızılayı’na aşevi kurulması ve mobil aşevleri yapılması için destek olan ünlü Televizyon Sunucusu Müge Anlı’nın izleyicileriyle beraber başlattığı kampanya devam ediyor. Müge Anlı ve Dostları Mobil Aşevi, Osmaniye’ ye geldi. Türk Kızılayı Osmaniye Şubesi karşısında oluşturulan giyim mağazasının ve mobil aşevinin açılışı Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz tarafından yapıldı. 
Türk Kızılay ile Müge Anlı’ın güzel bir işbirliğine imza attığını belirten Kızılay Şube Başkanı Mehmet Meke, hatırlandığı gibi bu mobil aşevlerinin ilk kez 6.8’lik depremle sarsılan Elazığ olduğunu belirtti. Meke; “Allah korusun , yaşanabilecek herhangi bir doğal afet durumunda evlerini terk etmek zorunda kalan depremzedeler için günde 7 bin 500 kişiye hizmet verebilecek kapasitede, üç öğün sıcak yemek temin edebilecek kapasitededir. Bu kampanyayı gerçekleştirmede ilk adımı atan kurumumuz ve Müge Anlı’ya, açılışımızı yapan Sayın Valimize teşekkür ederim” dedi.
Haber Merkezi