MHP İlçe Başkanı Özdokur, CGC'yi ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi Osmaniye Merkez İlçe Başkanı Mehmet Fatih Özdokur, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Cebelibereket Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Güncel 26.05.2022 16:34:00 0
MHP İlçe Başkanı Özdokur, CGC

Milliyetçi Hareket Partisi Osmaniye Merkez İlçe Başkanı Mehmet Fatih Özdokur, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Cebelibereket Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.  
Başkan Özdokur, pandemi nedeniyle basın mensuplarıyla bir araya gelemediklerini belirterek, bundan sonra daha sık bir araya gelmek istediklerini söyledi. Özdokur ve yönetim kurulunu, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Sekreteri ve Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Cihangir, yönetim kurulu üyeleri ve bazı gazeteciler karşıladı.  
CGC Ali Türkmen Toplantı Salonunda gerçekleşen ziyarette Başkan Özdokur; “Genel Başkanımız, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla; 30 Mayıs 2022 Pazartesi günü saat 19.00’da, Gala Düğün Salonu’nda (Kır Alanında) düzenleyeceğimiz Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Osmaniye Merkez İlçe Programımıza; Genel Başkan Yardımcımız Yaşar Yıldırım, Genel Başkan Başdanışmanı Ruhi Ersoy, MYK Üyelerimiz Ali Fuat Kardaş ve Seçkin Odabaşı, MDK üyemiz Özmen Alp Giray Erdemir katılacaklardır. Tüm partililerimiz, dava arkadaşlarımız, Osmaniyeli hemşehrilerimiz ve basın mensuplarımız davetlidir” ifadelerini kullandı.
Çalışmalarını parti mensubu gözetmeden ev, ev, kapı, kapı gerçekleştirdiklerini söyleyen Özdokur; "Hemşerimiz sayın genel başkanımızın memleketinde ona layık olmaya çalışıyoruz. Bizim hedefimiz 2023 Lider Ülke Türkiye’dir. Bu kapsamda siz değerli basın mensuplarının da desteğini bekliyoruz” diyerek, Osmaniye’de ‘Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma’ Programlarına Cumartesi günü saat 15.00’da Düziçi ilçesinden start vereceklerini vurguladı. 
Yaptıkları ziyaretten dolayı Başkan Özdokur'a teşekkür eden CGC Başkanı Cihangir, çalışmalarında Özdokur'a başarılar diledi. 
CGC