Kurallara uymamak ağır bedel ödetiyor

Osmaniye’de vatandaşların bilinçlendirmek ve salgınla mücadeleyi hep birlikte gerçekleştirmek amacıyla Osmaniye’de tüm yaşam alanlarında gerçekleştirilen geniş kapsamlı denetimler devam ediyor.

6.03.2021 16:14:00 0
Kurallara uymamak ağır bedel ödetiyor

Osmaniye’de vatandaşların bilinçlendirmek ve salgınla mücadeleyi hep birlikte gerçekleştirmek amacıyla Osmaniye’de tüm yaşam alanlarında gerçekleştirilen geniş kapsamlı denetimler devam ediyor.
Şehit Mehmet Eroğlu Caddesi boyunca gerçekleştirilen denetimlere; Vali Dr. Erdinç Yılmaz, İl Emniyet Müdür Vekili Murat Sönmez, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Guddusi Arık katıldı. 
Kamu kuruluşları il müdürlerinin yer aldığı gruplar halinde yapılan denetimler ilin diğer yaşam alanlarında da gerçekleştirildi
Denetimleri sırasında, esnaf ve vatandaşlarla bir süre sohbet ederek hatırlarını soran Vali Dr. Erdinç Yılmaz, vatandaşlarımızdan, hepimizin sağlığı için maske, sosyal mesafe ve temizlik kuralları konusunda hassasiyet göstermelerini ve tedbirleri asla gevşetmemelerini, ev ziyaretlerini ertelemelerini istedi.
Vali Yılmaz, “Dinamik denetim sürecinde bütün kaymakamlarımız, il müdürlerimiz ve daire amirlerimizle birlikte hepimiz alandayız”
Denetimlerin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, “Dinamik denetim sürecinde bütün kaymakamlarımız, il müdürlerimiz ve daire amirlerimizle birlikte hepimiz alandayız. Denetim ve kontrollerimiz aralıksız devam ediyor. Osmaniye’mizi içinde bulunduğu çok yüksek riskli iller grubundan bir an önce çıkarmak ve koronavirüsü yok etmek için hep birlikte mücadele etmeliyiz. Kurallara uymayan vatandaşlarımız şunun bilincinde olmalılar, kurallara uymamak ağır bir bedel ödetiyor; vatandaşlarımızın sağlığı tehlikeye giriyor, çocuklarımızı okullarına gönderemiyoruz, restoran ve kafe sahipleri işyerlerini açamıyorlar. Bu nedenle tüm hemşerilerime bir kez daha seslenmek istiyorum; lütfen kurallara hassasiyetle uyalım, tedbirlerimizi asla gevşetmeyelim. Bütün vatandaşlarımızdan bu mücadeleye destek olmalarını bekliyorum. İnşallah hep birlikte mücadele ederek koronavirüsü yeneceğiz”diye konuştu
Sözlerinin sonunda, koronavirüsle mücadelede, yaptıkları haberlerle vatandaşlarımızın duyarlılığının artmasında önemli bir rol üstlenen basın mensuplarına da teşekkür ederek konuşmasına son verdi.

Osmaniye valiliği