Kovid-19 denetimleri devam ediyor

İçişleri Bakanlığının 81 İl Valiliğine gönderdiği talimatla yaşam alanlarında yapılan denetimler devam ediyor.

Güncel 26.01.2021 16:18:00 0
Kovid-19 denetimleri devam ediyor

İçişleri Bakanlığının 81 İl Valiliğine gönderdiği talimatla yaşam alanlarında yapılan denetimler devam ediyor. 

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz başkanlığında bir heyet tarafından Salı pazarında gerçekleştirilen denetimlere İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hulusi Akkuş, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı. 
Salı Pazarı esnafı ve vatandaşların hatırlarını soran Vali Yılmaz, özellikle temizlik, maske ve mesafe kurallarına uyulmasını rica etti. Öncelikle kendi sağlığımız, sevdiklerimizin ve toplumun sağlığını düşünmek zorunda olduğumuzu hatırlatan Vali Yılmaz, “Lütfen maskemizi takalım, sosyal mesafeye dikkat edelim ve temizlik konusunda özenli davranalım. Bu salgını ancak hep birlikte yenebiliriz”dedi. 

Vali Yılmaz, esnaflara hayırlı kazançlar diledi.

Denetimlerin ardından açıklama yapan Vali Yılmaz, her hafta hem esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelme imkanı bulduklarını hem de Kovid-19 tedbirlerine uyulup uyulmadığını denetlediklerini belirterek şu açıklamayı yaptı; “Esnaf ve vatandaşlarımızla sohbetimiz esnasında Covid-19 tedbirlerine uyulmasının, salgın sona erene kadar, kendi sağlığımız, sevdiklerimizin sağlığı ve toplumumuzun sağlığı için hayati bir zorunluluk olduğunu hatırlatıyoruz. Kurallara uyan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Denetimlerimiz aralıksız devam edecektir”diye konuştu.

Osmaniye Valiliği