Kentimizde Koronavirüs yüksek seyrediyor

Osmaniye Valisi Dr.Erdinç Yılmaz, Koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerine yönelik esnaf denetimlerine devam ediyor.

Güncel 25.11.2021 13:44:00 0
Kentimizde Koronavirüs yüksek seyrediyor

Osmaniye Valisi Dr.Erdinç Yılmaz, Koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerine yönelik esnaf denetimlerine devam ediyor.
Yılmaz, tüm yaşam alanlarında sürdürdüğü denetimlerinde vatandaşlara maske, mesafe, temizlik ve aşılanma uyarısında bulunuyor.

Yılmaz’ın son olarak Şehit İsmet Yavuz Sokak boyunca gerçekleştirilen denetimine Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hulusi Akkuş, İl Sağlık Müdür Vekili Dr. Mehmet Bahar, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdür Guddusi Arık katıldı.  

Denetimleri sırasında esnaf ve vatandaşlarımızın öncelikle hatırlarını sorarak bir süre sohbet eden Vali Dr. Erdinç Yılmaz, ilimizde vaka sayısında artış olduğunu belirterek, korona virüsle hep birlikte mücadele etmemiz gerektiğini ve bu mücadelede tedbirlere hassasiyetle uyulmasının, aşı olmanın çok önemli olduğunu bir kez daha hatırlattı.
Vali Dr. Erdinç Yılmaz denetimlerinin ardından yaptığı açıklamada, denetimlerin aralıksız devam ettiğini ifade ederek, “Korona virüs vakaları maalesef Osmaniye'mizde şu sıralar oldukça yüksek seyrediyor. Bu, hepimizi çok üzüyor. Bugüne kadar çok iyi geldik, çok başarılı bir sınav verdik ama şu son günlerde maalesef çok yayılıyor. Biliyoruz ki bunun sebebi tedbirleri gevşetmekten, tedbirlere uymamaktan kaynaklanıyor. Maalesef can kayıplarımız artıyor, hastanelerimizde yoğun bakımlar artıyor. Dolayısıyla bir an evvel bu gidişe bir dur dememiz lazım. Hep beraber kurallara uyarsak, tedbirlere uyarsak ve aşılarımızı olursak bu işin üstesinden geleceğiz. Asla yılmamalıyız, yılmayacağız, mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Bu mücadelede bütün Osmaniyeli hemşehrilerimin, daha önce olduğu gibi, aynı hassasiyeti gösterip bu şekilde devam etmeleri hem kendi sağlıkları açısından hem de hepimizin sağlığı açısından gereklidir. Başka da çaremiz yok." diye konuştu. Osmaniye Valiliği