Kaymakam Taşkıran, Mehmetli Beldesinde vatandaşlarla bir araya geldi

Osmaniye'nin Sumbas İlçesi Kaymakamı Mehmet Furkan Taşkıran, Mehmetli Beldesini ziyaret ederek belde esnafı ve belde halkıyla bir araya geldi.

Güncel 16.09.2021 08:58:00 0
Kaymakam Taşkıran, Mehmetli Beldesinde vatandaşlarla bir araya geldi

Osmaniye'nin Sumbas İlçesi Kaymakamı Mehmet Furkan Taşkıran, Mehmetli Beldesini  ziyaret ederek  belde esnafı ve belde halkıyla bir araya geldi.
Çalışma programından bulduğu her fırsatta  vatandaşlarla buluşan Kaymakam Taşkıran 'ın  son adresi Mehmetli Beldesi oldu. Belde sakinleri ve Belde Esnafıyla  bir  araya gelen Kaymakam Taşkıran, Esnaf ve vatandaşlar ile sohbet ederek istek ve taleplerini birincil ağızdan dinledi.  
Özellikle pandemi sürecinde salgına karşı gerekli tedbirlerin alınması konusunda da uyarılarda bulunarak gerekli özverinin gösterilmesini isteyen Taşkıran, beldelerde ve köylerde yaşanan eksiklikleri yerinde görmek üzere bu tür ziyaretlerinin devam edeceğini  belirtti. Ziyaret sırasında vatandaşlarla sohbet eden Kaymakam Taşkıran konuşmasında, " Sumbas  Kaymakamlığı olarak bizlere ileten talepleri yerine getirmek ve sorunları çözmek için elimizden geleni yapacağız. Sumbas Kaymakamlığı olarak vatandaşlarımızın her zaman yanında olacağız. Bu tür ziyaretlerimize devam edeceğiz. ”ifadelerine yer verdi. Sumbas Kaymakamlığı