Kaya “Ramazan rahmet, mağfiret, bereket ayıdır”

Osmaniye Ak Parti Milletvekili İsmail Kaya Ramazan Ayı başlangıcı nedeniyle yayınladığı mesajda 11 ayı sultanı Ramazan ayının tüm Müslümanlar için hem yardımlaşma hem de bereket ayı olduğunu söyledi.

Güncel 14.04.2021 15:55:00 0
Kaya “Ramazan rahmet, mağfiret, bereket ayıdır”

Osmaniye Ak Parti Milletvekili İsmail Kaya Ramazan Ayı  başlangıcı nedeniyle yayınladığı mesajda 11 ayı sultanı Ramazan ayının tüm Müslümanlar için hem yardımlaşma hem de bereket ayı olduğunu söyledi.
Ramazan ayının muhtaç durumdaki kişilerin durumunu çok daha iyi anlamamızı sağlayan bir ay olduğunu ifade eden Milletvekili Kaya “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan Ramazan, tüm Müslümanlar için hem yardımlaşma hem de bereket ayıdır. İnsanoğlu, bolluğun içindeyken bile daha fazlasını ister. Ancak Ramazan ayının gelmesi ile birlikte bir yudum suyun ya da bir hurmanın bizim için ne kadar önemli olduğunu anlarız. Tuttuğumuz oruç, nefsi terbiye eder. Muhtaç durumdaki kişilerin durumunu çok daha iyi anlamamızı sağlar. Bu anlayış, beraberinde yardımlaşma ve dayanışmayı getirir. Rahmet, mağfiret, bereket ayı Ramazan-ı Şerif’in; milletimiz ve İslam âlemi için sağlık, bereket, huzur ve hayırlara vesile olmasını diliyorum. Rabbim sağlıkla, sevdiklerimizle Kadir gecesine ve Bayrama ulaşmayı nasip etsin“ şeklinde konuştu. Haber Merkezi